Hova kell e-mailt írnom, ha veszélyes útszakaszról tudok Pest megyében?
Lehet azon az úton egyáltalán 30-nál többel közlekedni? Mondjuk én az Őrbottyáni elágazóig szoktam rajta menni. Azaz érdemes? Egyébként könnyen előfordulhat, hogy csak "eltűnt" 1 tábla. Egyébként itt kéne próbálkozni:
te aztán tudsz valamit :) pontosan erről van szó, utolsó pillanatban vettem észre, fényes nappal
@Koplárovics Béci
köszi, megpróbálom azon a címen amit adtál
Ember!!! vak vagy? ott a tábla? :D
legalábbis a google maps-on ott a tábla!
Ha sokat jársz arra akkor nézd meg, hogy ott van-e még, ha nincs akkor ellopták bár kétlem, elég durván leássák ezeket..
A street view-n nem tűnik olyan veszélyesnek a kanyar, mint amilyen élőben (voltam arra jópárszor). Valóban elég hirtelen jön a kanyar, sötétben ráadásul nem is adja, mert ott van egyenesen az a földút. Erre szerintem is, a "Veszélyes útkanyarulatok" tábla nagyon kevés figyelmeztetés. De még az az 1db terelőnyíl is.
Amúgy a 30-as tábla sem sokat ér. Nálunk (innen úgy 15-20km-re) is van egy hasonló, veszélyes kanyar, ami nem adja magát. Ugyanígy csak egy veszélyes kanyarok tábla volt kint, ráadásul nem sokkal előtte van két sokkal kisebb is egy hosszú egyenes után. Rengeteg baleset volt, kb hetente törtek autót itt. Halálos baleset talán nem volt. Mindenesetre úgy 2 éve kirakták a 30-as táblát. Azóta sokkal kevesebb a baleset, de azért az autósok kitesznek magukért, azért vannak még így is történések a kanyarban.
Koplárovics Béci: de bakker, minek a 30-as tábla?
ami kint van annak benne a nevében, hogy VESZÉLYES útkanyarulatok, és még az irányt is mutatja.
Teljesen logikus, hogy ha ilyen táblát látsz akkor lassítasz.
Aki meg hülye az haljon meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!