Melyik autósiskolát ajánlanátok Debrecenben, ha olcsót és jót szeretnék?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat és árakat ha tudnátok írni megköszönöm. Nem mellékes,hogy a gyakorlati oktató türelmes és hatékony legyen.Az elméletet online gondoltam,a többi az ami lényeges.Persze az is,hogy ne húzzák sokáig.2017. dec. 25. 17:17
1/2 anonim válasza:
Gőzerő Autósiskola a legjobb keress rá
2/2 anonim válasza:
Üdv, B kategória gondolom?
Én ugyan C+E kategóriát csináltam Debrecenben, az ATI autósiskolánál, egy végtelenül türelmes oktatót kaptam. Az ügyintézés rendkívül gyorsan és rugalmasan zajlott, 3 hónap alatt (!) megvolt 2 kategóriám. A B kategóriás részét annyira nem tudom, de az ügyintéző hölgy nagyon dícsérte a többi oktatót is, elmondása szerint csak türelmes, megértő, profi oktatókkal dolgoznak. E-learning oktatás is van.
[link] Itt bővebb tájékoztatást kaphatsz, van elérhetőségük ahol tájékozódhatsz az árakról, és a többi dologról ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!