Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ettől lehet lassú defektem?

Ettől lehet lassú defektem?

Figyelt kérdés

Ma ahogy alászedtem a kormányt, a jobb első gumi oldalát végighúzta egy földbe szúrt fémrúd.

(valami idióta odarakta, hogy ne menjenek fel a padkára, de a kocsiban ülve nem lehetett látni a karót)

A lényeg,hogy megsértette a gumi oldalfalát, nem látszanak ki a szálak, de közelebbről nézve látni,hogy roncsolódott az oldala valamennyire.

Már letettem a kocsit, és nem nagyon tudok ránézni reggelig, de reggel meg mennem kell, úgyhogy nem örülnék ha lapos gumi fogadna.

Ez délelőtt 9:30 fele történt, a kocsit 12-kor tettem le, a kettő között mentem 50 kilométert, nem láttam/éreztem változást.

2017. dec. 20. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg egy gumisnak.

Horzsolás nem gond, de egy komolyabb sérülés esetén nem a lassú defekt a veszélyes

2017. dec. 20. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a lassú defekttől kell ilyenkor félni, hanem a durrdefekttől. A gumi roncsolódott, meggyengült és elég lehet neki egy tök kicsi erőhatás is ahhoz, hogy eldurranjon. Ha nem most, akkor nyáron.
2017. dec. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!