Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki? Nem nagyon találtam...

Valaki? Nem nagyon találtam semmit a googleban, valaki esetleg tudja, hogy Budapestről, Szlovákiába azon belül Galántára hogy lehet a leggyorsabban eljutni?

Figyelt kérdés

Természetesen kocsi, motor és egyéb eszközök hiányával.

Nagyon szépen köszönöm előre is, ha bárki bármit tud javasolni :D

2017. dec. 9. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
2017. dec. 9. 12:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Pfhuu köszönöm szépen, Szóval elkéne jutnom Komáromba ahogy nézem és onnan e szerint megy valami Galántáig :

[link]

Azt nem tudom, hogy ez vonat, vagy távolsági busz? ._.

Ha esetleg tudsz segíteni azt nagyon megköszönném, habár már ez is olyan szintűűűű segítség hogy legszívesebben kezen csókolnálak :D

2017. dec. 9. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet angol vagy német nyelvre is váltani. És a busz vagy vonat szimbólum ott van a járat mellett. Most telóról írok, később tudom megnézni a gépen. Beírtam a kiinduló és a célállomást, én is úgy láttam, hogy 2szer is áz kell szállni.
2017. dec. 9. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Na, megnéztem. Az eurocity vonatok a Nyugatiból indulnak, Nové Zámky állomáson kell leszállni, onnan pedig személyvonattal lehet eljutni Galántára. Kicsit több, mint 2 óra az út.
2017. dec. 9. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :3 habár ez téma szerint nem ide tartozik de azt véletlen nem tudod, hogy útlevél kell hogy menjek vagy elég a személyigazolványom is?? 18 éves vagyok, ha az számít valamit, de azért én is rá googlezek csak a biztonság kedvéért azért itt is megkérdezem előtte, jobb ha több forrásból tudom meg ugyanazt mintha rosszúl tudnám meg, vagy meg se tudnám.
2017. dec. 10. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam:

Ez alapján elvileg személyivel is mehetek :D

Magánútlevél:

Elvárt érvényessége: IGEN

Az utazás utolsó napjáig.

Ideiglenes útlevél:

További információt az alábbi linken talál: [link]

Személyi igazolvány:

Ideiglenes személyi igazolvány:

Vezetői engedélyek, Anyakönyvi kivonatok: NEM úti okmányok

Lejárt úti okmány (magánútlevél, személyi igazolvány): NEM

2017. dec. 10. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, elég a személyi is.
2017. dec. 10. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Hello, mégegyszer köszönöm :D Tegnap megtörtént az út, lánnyal találkoztam, öhhhm elég jól sült el a dolog , szóóóóóval köszönöm mégegyszer hogy segítettél, nagyon hálás vagyok :)
2017. dec. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!