Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért jó ha van jogositványom?

Miért jó ha van jogositványom?

Figyelt kérdés

Sem autót,sem motort nincs pénzem venni,és parkolni sem tudnám hol.

Így van értelme,vagy haszna?

2017. dec. 3. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyes állásoknál jól jöhet.
2017. dec. 3. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod hogy mit szeretnél, én motoros családban nőttem fel, így mindenkinek van 1-2 kategóriája. Nekem még sulis éveim alatt lett B kategória, ha valahova mentünk 4-en akkor a szülők átadták a kormányt, ketten pedig megegyeztünk hogy ki vezet oda, ki vissza. Miután dolgozni kezdtem, volt egy régebbi autóm, mellette pedig csináltam a korlátlan A-t, és tavasszal vettem egy 600-as gépet, amivel rutin és sok gyakorlás a cél.

Itt érvényes az hogy kinek mire kellenek a papírok. Van aki dolgozik vele, van akinek céleszköz, kinek kényelem, szórakozás.

Fel kell mérni hogy mit tudsz tartani, van autós akinek az utca végén jut csak hely, és gyalogolnia kell addig.

2017. dec. 3. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel nincs autós, és ha belátható időn belül nem is lesz, akkor kérdéses, hogy van-e most értelme jogosítványt szerezni.

Írták itt, hogy jól jöhet a munkához, de száz emberből talán egynek kell a munkájához jogosítvány.

Arról nem írtál semmit, hogy miért merült fel ez a kérdés.

Fizeti valaki a tanfolyamot?- nem kevés kiadással jár, bukás, pót órák nélkül is minimum 150ezers tétel, de pót órákkal gyorsan 200ezer fölé szalad a számla.

Viszont, ha már megszerezted a jogosítványt nem kell évek múlva fizetned, ami gondolom akkor még többe fog kerülni.

Ettől van igazán két éle a történetnek, mert ahhoz elég sok kiadással jár a jogosítvány megszerzése, hogy utána éveken keresztül semmi haszna legyen, de az is valószínű, hogy évek múlva meg még nagyobb kiadást jelent majd.

2017. dec. 4. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan a foglalkozásod, hogy várhatóan az elkövetkező évtizedekben nem kell ingáznod, ha ezen kívül egyáltalán nem érzed szükségét, akkor teljesen felesleges.

Én egy nappal a 17. születésnapom után kezdtem vezetni. Mondjuk 12 éves korom óta egyedül traktoroztam. Dehát nem vagyunk egyformák.

2017. dec. 4. 07:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Probálom nézni az alkalmakat,hogy mikor kellene,de elég ritkán.

Havi 1,2x jó lenne,de feltétlenül.

Megoldható bkv-val is.

2017. dec. 4. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor szerintem felesleges neked jogosítvány. A kérdés alapján annyi jön le, hogy jól megvagy autó nélkül is, nincs rá szükséged.

Ha valakinek van, akkor azért van neki, mert szeret vezetni, vagy olyan helyre kell járnia, ahova tömegközlekedéssel bonyolult lenne, vagy csak simán van annyi pénze, hogy nem kell tömegközlekedést használnia.

2017. dec. 4. 10:59
 7/9 anonim válasza:
0%
Azért,hogy elüthesd a vénasszonyokat a zebrán.
2017. dec. 4. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp tedd le a B jogsit, ha van rá időd. Bármikor jól jöhet. Esetedben ez olyan, mint egy háztartásban a WD40 meg a szigszalag, az életben ugyanez a jogosítvány és az autó. Nem a legjobb analógia, de szerintem érthető. Ha nagyon kell, tudsz bérelni olcsón. Ha költözni kell, ahhoz is tudsz megfelelőt bérelni, olcsóbb, mint egy költöztető. Egyes munkahelyeken is simán beraknak a volán mögé stb. bármikor jól jöhet.
2017. dec. 4. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért jó, ha élek? Se pénzem, se csajom, se házam, nem tudok kaját se venni magamnak, szórakozásra sem jut. Így van értelme, vagy haszna??

Na ez ilyen kérdés volt.

2017. dec. 4. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!