Ivánfekete kérdése:
A reptereken lehetséges úgy táskát át vinni hogy üresen a böröndben van?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 22:01
1/7 anonim válasza:
Igen. Az üres táska nincs tiltólistán.
2/7 anonim válasza:
Az El Dorado reptéren darabokra fogják szedni. Máshol is elképzelhető, hogy neked mi szükséged van egy üres táskára.
3/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne visszaúton (vagy odauton) több bőröndre szükséged, mint a másik irányban? Nem nézi azt senki rossz szemmel és főleg nincs tiltva.
4/7 anonim válasza:
#2: Vettem egy táskát nyaraláson és üresen viszem haza. Ennyire nagy baj lenne ez?
5/7 domimama válasza:
Három éve az unokám és a férje jöttek az USA-ból látogatóba, és idefelé egy kisebb bőröndöt beletettek egy nagyobba, és úgy pakolták meg a bőröndöt. Visszafelé meg épp hogy elég lett a két bőrönd, annyi mindent összevásároltak. De a kutya nem foglalkozott az egymásba rakott bőröndökkel.
6/7 anonim válasza:
Én vettem már repülőtéren táskát, mert megtetszett, vicces is lett volna, ha úgy árulják, hogy nem vihetem magammal.
7/7 NigelB válasza:
Nem foglalkozik vele senki, nincs tiltva. Mellesleg mindent röntgeneznek, most már 3D-ben is. Pontosan látható, hogy üres, esetleg össze van hajtva.
Az kolumbiai Eldorado reptéren (meg másutt is) csak akkor szedik szét a bőröndöt (meg a borítását), ha a drogkereső kutya jelez. Tapasztalatból tudom, jártam arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!