12 éves vagyok és most lesz az1. repülésem. Frankfurtba fogok menni. Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 20:48
1/7 anonim válasza:
En is enyi idosen repultem eloszor,csak en Albaniaba.
En nagyon feltem tole,minden kis zajnal megijedtem :D
De igazabol nem veszes,nem kell felni :)
2/7 anonim válasza:
Frankfurtban azért nagyon oda kell figyelni, mert Európa egyik legnagyobb reptere, könnyen el lehet tévedni. De amúgy nem nagy kunszt, sikerülni fog.
3/7 anonim válasza:
én is repültem már párszor ugyan európába nem gyakran.. az ülőhelyeket érdeklődd meg mert pl én kicsit szédültem amikor középen ültem meg kicsit zavaró ha ülnek melletted de amúgy tűrhető, vigyél mindent ami szükséges lehet
4/7 A kérdező kommentje:
A frankfurt hahnra megyek és az kb akkora mint a pesti.
2017. nov. 30. 06:44
5/7 A Tengerész válasza:
Ha még lehet hátra a gép farkához közel kérd a jegyet, akkor tudsz bámészkodni, látod alattad a tájat, mert ha középen ülsz a szárnytól nem látsz semmit. Amúgy semmi az egész, jobb mint egy HÉV utazás Ráckevére ami közben még a kutyám is tengeribeteg lett olyan hepehupás a sín.
6/7 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, én már 22-ször repültem! Én a felszállásnál szoktam stresszelni, de amugy tok jo repulni!
7/7 anonim válasza:
Én 12 vagyok es nyaron repultem eloszor. Horogorszagba mentunk, es en zenet halgattam :) Toltsd le a kedvenc zeneidet es halgassd azt!Vagy fogd anyud kezet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!