Lehet valamit csinálni ha már rámentem az autópályára (nincs matrica)?
Figyelt kérdés
hallottam a rádióba ilyesmit, hogy ha x órán belül befizetünk valamit, akkor kisebb a büntetés, de nem tudom hogy ez igaz és vonatkozik a 3,5 tonna alattiakra is vagy csak a teherre?2017. nov. 24. 12:01
1/8 anonim válasza:
Semmit.
Ha lekaptak, akkor majd be kell fizetned a büntetést, ami 15 ezer Ft.
Amúgy hol mentél rá?
2/8 A kérdező kommentje:
Budapesttől kifele Budaörs fele, egyből le is mentem de 2szer is rávit a GPS nem vettem észre kamerákat de biztos volt
2017. nov. 24. 12:08
3/8 anonim válasza:
Mi is jártunk így sima szgk-val valami három-öt napon belül lehetett befizetni occsóbbért' utána már azt hiszem több...de súlyos bünti volt..menj be valamelyik irodájukra minél hamarabb!! ott kiderül, többet sajnos nem tudok..
4/8 anonim válasza:
Majd írd meg légyszi, ha kaptál büntetést.
A gps-eden kapcsold majd be legközelebb az autópályák elkerülése és az útdíjak elkerülése funkciót.
(Januárban meg majd vegyél egy pest megyei matricát. Bőven megéri azt az 5000 forintot.)
5/8 A kérdező kommentje:
azért bizakodok, de én is úgy tudom 15 000 nem több
2017. nov. 24. 13:06
6/8 anonim válasza:
1 hónapja én is rámentem matrica nélkül a pályára, de nem lett semmi. Egy gagyi GPS volt az ismerős kezében, az alapján mentünk, kb 10 métert késett a helymeghatározása...
Remélhetőleg ezt még elnézi a pályakezelőség, hogy nem notórius pályahasználók bombázzák az ország költségvetését, csak valami gagyi szar ráviszi őket a pályára.
8/8 anonim válasza:
Ha legközelebb is felkeveredsz az autópályára akkor van lehetőséged online vagy sms-ben is matrica vásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!