Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A KRESZ-vizsgán megmondják...

A KRESZ-vizsgán megmondják közben a pontot?

Figyelt kérdés
Ha pl. otthon próbavizsgázok, a program mutatja, hogy mennyi pontot értem el. Ez a vizsgán is így van?
2017. nov. 13. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a végén kiírja, hogy sikerült-e vagy sem és a hibáid is megnézheted.
2017. nov. 13. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

A vizsga végén azonnal kiírja a program az elért pontszámot, meg tudod nézni a hibákat.

Erre késöbb nincs lehetöséged.

Vizsga módban otthon sem jelzi a program minden kérdésnél, hogy a válasz helyes-e

2017. nov. 13. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkor ott csak a végén tudom meg, hogy mennyi pontom van, és nem is tudom KÖZBEN, hogy jó-e a válaszom, és hogy pl. a 40. kérdés után hány pontom van. Igaz?
2017. nov. 13. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így van. Csak a végén jön ki az össz pontszám.
2017. nov. 13. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, habár nem örülök nekik :).
2017. nov. 13. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Otthon kezdetben gyakorolhatsz úgy, hogy minden kérdés után jelzi a progra a helyes választ, de később vizsga módban gyakorolj.

A legfontosabb, hogy a teszt nem tanulásra van, azzal csak vissza ellenőrzöd a tudást.

A vizsgán olyan kérdések is lehetnek, amelyek a gyakorlások alatt nem kerültek eléd.

Arra kiváncsiak, hogy a vizsgázó a szabályokat ismerve tud-e válaszolni, nem arra, hogy a gyakorló progran kérdéseire betanulta-e a válaszokat.

A vizsga ezzel együtt nem nehéz, aki rendesen felkészül, annak nem jelent gondot.

2017. nov. 13. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:

"Arra kiváncsiak, hogy a vizsgázó a szabályokat ismerve tud-e válaszolni, nem arra, hogy a gyakorló progran kérdéseire betanulta-e a válaszokat. "

Tegnap voltam vizsgázni, és az 55 kérdésből legalább 50-nel találkoztam az eTitánban, úgyhogy egyből átmentem. A vizsga kérdései tehát javarészt az oktatóprogramból vannak.

2017. nov. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!