Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Normálisan sofőrök! Titeket...

Normálisan sofőrök! Titeket zavar ha valaki kihajt elétek majd megáll és elkezd parkolni?

Figyelt kérdés

Ma voltam temetőbe, ügye ott most megnövekedett a forgalom, én is kinn voltam autóval, van arra egy kicsit nehéz belátású kereszteződés és balra kanyarodtam, láttam, hogy jön egy furgon, de úgy láttam kijöhetek, addig oké is volt nem volt probléma, viszont nem volt lelkiismeretem megállni és párhuzamosan elkezdeni parkolni, úgy gondoltam nem tartom fel ha már kimentem elé. Ez kétszer is megesett mert muszáj volt körbemenni, nem mertem mondom elkezdeni parkolni következőbe teherautó elé mentem ki persze nem veszélyeztettem a haladását.

Kérdés az, hogy zavarja e ez a normális autósokat. Már az évek során megtanultam, hogy Swiftesként nem hajtunk ki Mercis, Audis,BMW-s elé ha több száz méterre van akkor se inkább tartom föl egy pár másodpercre a forgalmat minthogy elverjen, leszorítson.

Vagy ez a mentalitás nem túl? Én ez a "bocs, hogy élek" típusú srác vagyok. Meg nem igen akarom, hogy elverjenek vagy eltörjék a kezem, lábam,orrom,bármim.

2017. okt. 30. 11:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van itthon gázpisztoly, nos én nem szeretem, nem is használnám, csak van mert voltunk egyszer Keszthelyen és szuvenír :) Ne vesszetek a kérdésem miatt össze, még a végén valakit megreguláz az oldal, miattam ne, kérlek. Mindenkinek adok zöld pontot. :)
2017. okt. 30. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Én szóba se állok ilyenekkel, nyugi :D

gázpisztoly azért "rossz" mert azzal okozhatsz maradandó szemsérülést is, aztán fizetheted az életjárulékot életed végéig...

2017. okt. 30. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Csak szeretem osztani az ilyen kis pondrókat, nem veszekszem az ért. fogyokkal.

A gázpisztoly nagy kapacitású, legálisan tarthatod a kocsiban és a visszatartó ereje is nagyobb, mint egy nyomorult flakonnak. A kislányok játszanak a sprével, amit az első zavarukban melléfújnak és utána vakarják a nunit, hogy kifogyott. Gázpisztollyal nincs ilyen és maga a hanghatás elegendő szokott lenni.

A fújok és elhajtok nem megy, mert akit lefújsz az rögtön áldozatnak állítja be magát, és előkerítenek. Onnantól vesztes helyzetben vagy, hogy illegális cucc volt a kocsidban. Ha viszont engedéllyel tartott önvédelmi fegyvered van, ott nem a rosszhiszeműség az első gondolata a hatóságnak.

Aki sumákol, az megszívja ahogy a hatvanötös pondró az élettel szemben.

2017. okt. 30. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Már hogy zavarna? Ez teljesen normális, másképp nem lehet párhuzamosan beparkolni. Csak akkor kezdek picit türelmetlen lenni, mikor 3-ik alkalommal rontja el a parkolást, de olyankor is próbálok nyugodt maradni.
2017. okt. 30. 20:37
 15/15 anonim válasza:

Ahol parkoló autók és tömeg van legyen az temető, iskola, kórház, üzletek közelében, nyilván számítanak rá az emberek hogy van olyan aki parkolni akar :D

Ha valaki megelőz, vagy kikanyarodik és utána bénázik az tényleg zavaró, de teljesen más dolog.

2017. nov. 6. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!