Mennyire büntetnek jogosítvány nélküli vezetésért?
25 éves a jogsim korengedménnyel szereztem 1985-ben, lány nem sok volt akkor aki ilyen fiatalon szerzett jogsit.Apukámmal is gyakoroltam földúton egy keveset de közútra soha nem mentem volna jogsi nélkül.Azóta is minden nap vezetek szó szerint,kivéve amikor szültem a gyerekeimet.
Akkor 1 hét kimaradt.
Soha nem okoztam balesetet,de már 1x belém jöttek,nem történt sérülés,de azóta tudom hogy duplán kell figyelnem.Mert nem elég ha alapjáraton magam helyett figyelek,hanem mások helyett is akik figyelmetlenek,álmosak, idegesek, vagy kezdők,vagy egyáltalán nincs jogosultságuk az úton gépkocsival közlekedni.
3 kicsi gyermekemmel szoktam közlekedni, és nem szeretnék veled találkozni.
Szerezz mielőbb jogosítványt!
hát nemazér, de aki már vezetett jogsi nélkül és ugy megy tanulni, sokkal többször bukik meg forgalmi és rutin vizsgán is, mint az aki (pl én) soha nem vezetett kocsit mielőtt az oktató mellé beült. elsőre átmentem mindenből. oktató mondta, hogy akinek már rossz beidegződései vannak, meg azt hiszik hogy tudnak ugy mennek oda, sokkal nehezebb megtanitani őket hogy hogyan kell BIZTONSÁGOSAN!!!!! (fasszom abba a sok kíbaszott baromba aki összevissza vezet irányjelző meg a legkisebb figyelem nélkül :@ ) vezetni.
ugyhogy kapd fel magad és csinalj jogsit! legálisat!! (a józsefvárosi nem lesz jó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!