Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire büntetnek jogosítvány...

Mennyire büntetnek jogosítvány nélküli vezetésért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen gyakorlom is a vezetést csak nem okatatóval..:S
2010. máj. 28. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Tuti ha egy ilyen jogsi nélküli kis k*cs*g belém jönne, ott a helyszínen verném agyon
2010. máj. 29. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
tedd le a jogsit. és ne másét az asztalra. lehet hogy nagyon azt hiszed hogy tudsz vezetni és ebből a hitből nem is tudlak kirángatni, de hidd el h ...vára nem. aki még nem
2010. máj. 29. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
tedd le a jogsit. és ne másét az asztalra. lehet hogy nagyon azt hiszed hogy tudsz vezetni és ebből a hitből nem is tudlak kirángatni, de hidd el h nem. aki még nem ült okt
2010. máj. 29. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért a fogházban még nincsenek seggbenyomós kokkerók, inkább jogsi nélkül vezető idiótákkal van tele. Tényleg tedd le szépen a jogosítványt, legalább már van egy pici rutinod, alapfogalmakkal tisztában vagy, menni fog. Arról nem beszélve, hogy nem az a baj, hogy összetörheted más kocsiját, vagy jól megbüntetnek, hanem gondolj bele, hogy az én 6 éves lányom is az úttól csak pár méterre játszik...
2010. jún. 4. 10:22
 16/17 anonim válasza:

25 éves a jogsim korengedménnyel szereztem 1985-ben, lány nem sok volt akkor aki ilyen fiatalon szerzett jogsit.Apukámmal is gyakoroltam földúton egy keveset de közútra soha nem mentem volna jogsi nélkül.Azóta is minden nap vezetek szó szerint,kivéve amikor szültem a gyerekeimet.

Akkor 1 hét kimaradt.

Soha nem okoztam balesetet,de már 1x belém jöttek,nem történt sérülés,de azóta tudom hogy duplán kell figyelnem.Mert nem elég ha alapjáraton magam helyett figyelek,hanem mások helyett is akik figyelmetlenek,álmosak, idegesek, vagy kezdők,vagy egyáltalán nincs jogosultságuk az úton gépkocsival közlekedni.

3 kicsi gyermekemmel szoktam közlekedni, és nem szeretnék veled találkozni.

Szerezz mielőbb jogosítványt!

2010. jún. 4. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:

hát nemazér, de aki már vezetett jogsi nélkül és ugy megy tanulni, sokkal többször bukik meg forgalmi és rutin vizsgán is, mint az aki (pl én) soha nem vezetett kocsit mielőtt az oktató mellé beült. elsőre átmentem mindenből. oktató mondta, hogy akinek már rossz beidegződései vannak, meg azt hiszik hogy tudnak ugy mennek oda, sokkal nehezebb megtanitani őket hogy hogyan kell BIZTONSÁGOSAN!!!!! (fasszom abba a sok kíbaszott baromba aki összevissza vezet irányjelző meg a legkisebb figyelem nélkül :@ ) vezetni.

ugyhogy kapd fel magad és csinalj jogsit! legálisat!! (a józsefvárosi nem lesz jó!)

2010. jún. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!