Van Budapesten olyan hely (zárt, vagy ahol a rendőrök is elnézik), ahol apukámmal gyakorolhatnánk úgy a vezetést ha még nincs jogsim?
Figyelt kérdés
(Most járok autósiskolába, de nem ártana egy kis plusz gyakorlás)2010. máj. 27. 23:04
1/5 anonim válasza:
Menjetek ki egy városszéli Tesco vagy Praktiker parkolójába délelőtt. Ott nem sok embert zavarsz...
2/5 anonim válasza:
Tesco parkolót még délelőtt sem javasolnék, olyankor is nagy a forgalom. Ha nincs kiállítás a BNV területen, akkor mellette a parkolóban lehet gyakorolni.
3/5 anonim válasza:
Jaja, nyugodtan keress kevésbé forgalmas helyeket, nekünk se volt belőle gond. Parkoló, erdőszél, ilyesmi.
Ha nagyon ragaszkodsz a legalitáshoz, akkor a hungaroringre be lehet fizetni, és azt csinálsz bent, amit akarsz (kb. 5000 volt pár éve, mi motorozni mentünk be, száguldozni, de nyilván vezetni tanulni is lehetett volna)
4/5 A kérdező kommentje:
utolsónak: köszi ez jó ötlet, bár a ring elég messze van, meg gondolom ezt nem minden héten lehet megjátszani. igazából a legalitás csak azért fontos, mert nem lenne jó móka ha apám jogsija ugrana miattam
2010. máj. 27. 23:22
5/5 anonim válasza:
tesco parkolókat meg ilyen helyeket nem nagyon javaslok. Nálunk a családban már volt ebből gond nem egyszer ezért nem mentem én már erdő szél meg parkolókba gyakorolni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!