Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem kéne a jogosítványt...

Nem kéne a jogosítványt igénylő járműtípusok körét bővíteni?

Figyelt kérdés

Legyen a bevásárlókocsinak BK (B foglalt), talicskának TA, biciklinek BI, gyalogosnak GY kategória stb.

Ezen felül kellene forgalmi és zöldkártya is ezekre. További újításként a boltokban a polcok közt lenne szaggatott vonal, így be kellene tartani a jobbra tarts szabályt, előzésnél indexelni kell (index kötelező felszerelés kellene lennie a bevásárlókocsin is), a kereszteződések lámpásak legyenek, sok helyen várakozni tilos tábla lenne, így vége lenne annak hogy kicövekel valaki és gyalog elmész a másik sorba valamiért és visszajössz, közben meg a másik bevásárlókocsi nem tud elmenni tőle. Ha több összekapcsolt bevásárlókocsit tolsz, kell az E kategória (Láttam már biztonsági őr így rakta helyre a kocsikat) Vége lenne a félrejáró bevásárlókocsiknak is a forgalmi engedély miatt. Lenne sebességkorlátozás is 7-8 km/h, törékeny vagy műszaki részlegen 5 km/h, amit traffipax mérne 1-2 km/h tűréshatással (sebességmérő a bevásárlókocsin is lenne). A fentiek megszegésénél a járőröző rendőr büntetne. Lenne járőrözés gyalogos rendőrökkel akár szirénázó bevásárlókocsival a boltban is :)

A fentieket a talicskára stb is érvényesíteném :)

2017. szept. 26. 15:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
75%

Remélem nem lesz ilyen, mert az pont nem segíteni az gépkocsik leváltását, vagy mellőzését. Szerintem az elektromos roller nagyon jó a városi közlekedéshez, főleg az összecsukható fajta, amit fel lehet vinni a buszra, villamosra, metróra. Karácsonyra veszek magamnak és a páromnak is, csak még nem tudom milyet.

Eddig ez a befutó: [link]

Van valakinek ilyenje?

2017. nov. 6. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!