Tippek SZFE rendezoi szakra?
Figyelt kérdés
A videokat amiket elkell kuldeni pl nevjegy film tudnatok tippeket mondani hogy hogy csinaljam es mirol szoljon? Ez alatt azt ertem hogy nagyon muveszinek kell lenni vagy jobb humorosabb konnyedebb video is ?2017. szept. 26. 15:38
1/6 anonim válasza:
Villamosokról akarsz forgatni?
2/6 A kérdező kommentje:
Uha most elsutotted eleted nagy poenjat?:)
2017. szept. 28. 06:55
3/6 anonim válasza:
El képzeld. Egyébként mit keresne ebben a kategóriában?
4/6 A kérdező kommentje:
Amugy csak azt nem ertem hogy ez neked miert jo? Miert jo kotoszkodni? Szerintem feltettem egy normalis kerdest ha nehezedre esik valaszolni normalisan akor ne eroltesd koszi:)
2017. szept. 28. 23:38
5/6 anonim válasza:
Én meg feltettem egy normális válasz kérdést. Közlekedés kategóriában, felteszel egy tanulmányi kérdést. Gondoltam van összefüggés.
Mert ha nincs, igen rossz helyen várod a választ.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen mert valoszinuleg a villamosok a normalis valasz a kerdesemre koszonom
2017. okt. 3. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!