Egyetem mellett teljesíthető a jogsi?
Simán.
Én is pont másodévesen csináltam meg, pedig nem egy könnyű szakra jártam.
Az elméletei (KRESZ) vizsgára kell tanulni, de nem nehéz tananyag, elég könnyen rá lehet érezni a szabályok logikai vonalára.
A vezetés gyakorlás meg lényegében csak az arra szánt időt viszik el, arra nem lehet elméletben készülni, tanulni.
Az viszont igaz, hogy a gyakorlások le tudják szívni a tanuló szellemi energiáját.
Mindezzel együtt minden gond nélkül össze egyeztethető a tanulás, és a vezetés tanulás, talán a vizsgaidőszak kivétel lehet, ne akkorra időzítsétek a forgalmi vizsgát.
"Egyetem mellett, ahová nem kell minden nap tanulni, meg rakás szabadidőd van"
Na, azért ez nem minden egyetemen van így.
Szóval igen, csak tényleg arra figyelj, hogy a forgalmi vizsga ne a vizsgaidőszakra essen.
Én teljes munkaidős állás és esti, heti 2 napi Okj (amire vagy bementem, vagy nem), fogorvoshoz járás és családi okok miatt állandó ügyintézés mellett csináltam meg bár szerencsétlen oktatóváltás miatt volt benne szünet.
Az OKJ-s modulzárókkal esett egybe az első forgalmi vizsgám és a munkahelyen is stresszesebb meló volt, így ez kellemetlen volt.
A lényeg: más elfoglaltság mellett is teljesíthető, bár nem feltétlen leszel kipihent.
Amúgy én szerettem a vezetésóráimat, volt, hogy kegyetlenül magam alatt voltam egész nap, az óra mégis kikapcsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!