Mi van akkor ha a kamionos beteg?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok ami hirtelen jön mint például egy erős fejfájás, migrén, megfázással járó magas láz, gyengeség stb. Mindeközben úton van valamerre. Mit tehet ilyenkor?2017. szept. 14. 17:01
1/6 anonim válasza:
Ezért kell biztosítás. Olyankor ki kell bírni az első lehetőségig, ahol megtudnak vizsgálni vagy hazatudnak hozni. Addig meg gyógyszer kell hogy nálad legyen.
2/6 anonim válasza:
A kamionos nem lehet beteg. A munkát mindenképp el kell végezni. Nem úgy van mint egy egyszerűbb munkahelyen, hogy jajj fáj a fejem és otthon maradok.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem sima fejfájásról beszélek. Hanem amikor már nem tud koncentrálni a fájdalomtól. Akkor nyilván nem kéne a saját és mások egészségét/életét kockáztatni. Illetve 40 fokos lázzal gondolom csak nem vezet mikor alig él.
2017. szept. 14. 18:42
4/6 anonim válasza:
Van egy szolgáltatás, hívd a ADAC Truck Service Hotline-t : 01805 112 024. Több helyen, akár autópályán is elérhetsz orvost, Eu TB kártyával fizethetsz: a Docstop.eu oldalon találod a részleteket.
5/6 anonim válasza:
Akkor beszól az irányítójának, hogy nem bír vezetni, az irányító meg beszól a cégnek, hogy késni fog a szállítmány vagy átszervezi a fuvarokat, pl. egy másik sofőr a közelből továbbviszi a pótkocsit. Legvégső esetben nem tud mit intézni, akkor kötbérezik a szállítmányt és levonják a sofőr fizetéséből. Legalábbis egy korrekt cégnél ennek így kell működnie. A problémák általában ott kezdődnek, hogy a sofőr nem kommunikál, nem ér oda a szállítmánnyal időben, aztán még ő hőbörög, hogy de hát meg kellett állnia, 40 fokos láza volt.
6/6 anonim válasza:
Majd meggyógyul. Én már jó néhány influenzát kihordtam lábon, leforráztam magam főzés közben, megfostosodtam, fogam fájt, hasonlók. Érdemes összeállítani egy kis úti patikát, fájdalomcsillapító, valamit fosás ellen, hasonlók.
Ha nagy a gáz, szólsz a firmádnak és intéznek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!