2017ben a jogosítvány hány nap alatt érkezik meg?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam bent jogosítványt intézni. Első jogosítványom lesz. Ismerősömnek egy honapja lett jogsija o azt mondta neki 5 munkanap volt. Ha ez igaz nekem megjöhet ma ? Mert reggel 8kor már elvolt intézve nem tudom az a nap is bele számít e. Mostanság mennyi idő mire megérkezik? Valaki kapott ebben az évben?2017. szept. 1. 07:34
1/6 anonim válasza:
Változó, lehet pár nap, lehet akár 2 hét. Nekem annó a B 3 hét volt, a C-t kiküldték 4 nap alatt.
2/6 anonim válasza:
Változó. Van mikor még a héten megkapod, pl hétfőn elintézed és szerdára vagy péntekre megkapod. De, ha nincs szerencséd lehet hogy majd csak a következő héten vagy netalán majd csak az azt követő héten.
3/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon meg tudod nézni a már elindított kérelmet:
Kiírja, hogy hol tart a folyamat.
Nekem 2-3 hetet mondtak.
4/6 anonim válasza:
Nekem első jogsi, hétfőn voltam okmányirodában (2018.05.28) pénteken pedig a postás hozta is! (2018.06.01)
De ez az idő változó! Viszont mindenki nyomon tudja követni hol tart!
5/6 anonim válasza:
Én pénteken voltam elintézni,és következő héten szerdán már hozta is a postás. Meglepően hamar elkészült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!