Kaphatok 2 traffipaxos csekket?
Pár hete egy számomra ismeretlen környéken jartam, ahol mint utólag kiderült van ilyen fix telepített traffipax.
Ez egy város bevezető szakasz, kietlen ipari rèsz, de 50-es tábla van már, na itt mért be július 28-án 72 km/h-val, kaptam egy 30 ezres csekket tegnap. Ezzel nincs is gond, jogos, be is fizetem ma.
De aztán eszembe jutott hogy július 29 meg visszafelé is elmentem azon a szakaszon, persze nem emlèkszem mennyivel mentem ott visszafelè.
Előfordulhat hogy kapok mèg egyet?
Vagy ha oda vissza is bemèrt akkor egyben kaptam volna?
Nem a traffit nem vettem èszre :D hanem az 50-es táblát, lévén főútvonal lakott területen kívül, jó út, nem emlekszem azóta sem 50es táblára :D
De ezek szerint biztosan van valahol elrejtve ott...szal en vigan mentem 72vel, attól hogy láttam a traffipaxot :D
De nem baj, 20 èv utan ez az első csekkem... Visszafelè mivel eleg faradt voltam es majd elaludtam nem mentem szerintem csak 65tel kb, azert meg 50es tablanal mèg nem büntetnek így talán azt megúszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!