Mit csinálhatnak a rendőrök éjszaka 2-3kor?
Nyugodj meg, akire tartozik, az nagyon jól tudja, hol vannak, és mire várnak.
Az nem úgy van, hogy eligazításkor azt mondja az ügyeletes tiszt:-na emberek! tűnjön el mindenki jó messzire, reggelig ne is lássak senkit...
jól is néznénk ki.
tudom, hogy dolgoznak én is dolgozok éjszaka.
de szerintem csak azért vannak ott, hogy egy bizonyos óra ilyen helyzetből meg legyen nekik. Nem csinálnak szerintem ott semmit csak ülnek és beszélgetnek vagy alszanak.
De nem szeretem az ilyesmit :D Rendőrök 12 vagy több órát töltenek szolgálatban.
Ezért lehet,hogy pont az éjszakai szolgálatban lévőket láttad ott állni, sőt, fix.
Lehetséges, hogy éppen rádión tartották a kapcsolatot, lekérdeztek valamit, tárgyaltak valamit, vártak valamit, vagy megfigyeltek valamit/valakit. Ugyanis az állampolgároknak vajmi kevés ismeretük van a rendőrségről, ezért mondanám, hogy a központ tökéletes tudja, hogy hol tartózkodik a szolgálati gépjármű, tudja, hogy merre halad, mert meg van adva, és mindennek a tetejébe.. Kamera van az autó szélvédője mögött! Rögzítik a szolgálatot.
Neharagudj, ha harapósnak tűntem, csak nemvolt elég a moslék pamkutya paródia után, hogy mindenki nekiállja a rendőröket korruptnak nevezni, még ilyenek is jönnek, hogy csak ülnek a kocsiban..
Most én hadd kérdezzek,nem csak a kérdezőtől,a válaszolóktól is,meg úgy mindenkitől aki olvassa.
Amíg a migrációs hullám és migránsáradat annyira felkapott volt, mindenki hősnek tartotta az országot védő rendőröket. Most megfeledkeztetek róluk? Vagy esetleg már az állampolgárok védik meg magukat akár a határon akár a hétköznapokban? Hóban,fagyban,esőben,sárban, de hőben és szárazságban is?
Itthon tényleg meg a képmutatás.
-Rendész tanuló
Kedves utolsó!
Én csak szimplán megkérdeztem mit kerestek ott vasárnap éjszaka 2kor. Meg mit csinálhatnak. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!