Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani a...

Szabó Zoltán 47 kérdése:

Hogyan tudom beállítani a Google térképen, hogy a település nevek eredeti nyelven (is) megjelenjenek?

Figyelt kérdés

Nagyon szép dolog, és tisztelem érte a Google-t hogy a térképen az elszakított területek település nevei magyarul jelennek meg. De van egy praktikus probléma vele. Mikor utazok a helység táblák, közúti útbaigazító táblák eredeti nyelven szerepelnek. Ha utazáshoz nyomtatok térképet, praktikusabb lenne, ha az eredeti nyelvű településnevekkel tudnám kinyomtatni, hogy könnyebben navigáljak vele. (Én a hagyományos térképeket jobban szeretem a modern GPS navigátornál)

Be lehet valahogyan állítani a Google térképet, hogy eredeti nyelven, vagy mindkét nyelven kiírja a település neveket ?

#google térkép #település nevek eredeti nyelven
2017. aug. 6. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt már erről cikk, hogy pl. a Duna a budapesti szakaszánál románul jelent meg.

[link]

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__6..

[link]

[link]

2017. aug. 6. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Állítsd a nyelvet angolra

Ezt úgy tudod megtenni, hogy az egyszerűsített módból átváltasz teljes verzióra, ezt a jobb alsó sarokban lévő villámjellel tudod megtenni. Ha ez megvolt, akkor a menüben (bal felső sarok 3 vízszintes vonal) kiválasztod a Nyelv menüpontot.

Alternatív megoldás:

Bing maps

2017. aug. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!