Hogyan tudom beállítani a Google térképen, hogy a település nevek eredeti nyelven (is) megjelenjenek?
Nagyon szép dolog, és tisztelem érte a Google-t hogy a térképen az elszakított területek település nevei magyarul jelennek meg. De van egy praktikus probléma vele. Mikor utazok a helység táblák, közúti útbaigazító táblák eredeti nyelven szerepelnek. Ha utazáshoz nyomtatok térképet, praktikusabb lenne, ha az eredeti nyelvű településnevekkel tudnám kinyomtatni, hogy könnyebben navigáljak vele. (Én a hagyományos térképeket jobban szeretem a modern GPS navigátornál)
Be lehet valahogyan állítani a Google térképet, hogy eredeti nyelven, vagy mindkét nyelven kiírja a település neveket ?
Volt már erről cikk, hogy pl. a Duna a budapesti szakaszánál románul jelent meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__6..
Állítsd a nyelvet angolra
Ezt úgy tudod megtenni, hogy az egyszerűsített módból átváltasz teljes verzióra, ezt a jobb alsó sarokban lévő villámjellel tudod megtenni. Ha ez megvolt, akkor a menüben (bal felső sarok 3 vízszintes vonal) kiválasztod a Nyelv menüpontot.
Alternatív megoldás:
Bing maps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!