Hogy lehet kimenni Romániába? A többi lent
Figyelt kérdés
Ha kiskorú vagyok (16 éves) és anyával szeretnék kimenni Romániába, de apa nem jönne akkor a határon átengednek? Vagy hogy van ez?2017. aug. 4. 17:27
2/5 anonim válasza:
Persze hogy át
Magyar-román határon nem probélmáznak ha nem a Sengeni átkelőn mentek meg amugy is ha egy szülőd veled van akkor oda mész ahova akartok menni .
Én még tavaj amikor sukiba jártam minden szünetben faterral voltam ( kamion sofőr ) és még a svájciak se pattogtak személyes papirjaid legyenek nállad azt annyi
3/5 anonim válasza:
Most jöttünk Erdélyből. A határon kifelé és befelé is átadtuk a személyi igazolványokat, rápillantottak és intettek, hogy tovább. A magyar és a román oldalon ugyanaz volt. Senki se kérdezte, hogy kié a két gyerek a hátsó ülésen és, hogy ki kinek a szülője, pedig más a neve a feleségemnek mint nekem.
:D
4/5 anonim válasza:
Márpedig ha román állampolgárságú a kiskorú, akkor megy a szivatás ezerrel, mert oda kell mindkét szülő. De magyar állampolgárságú kiskorú egyedül is átkelhet a határon.
5/5 A kérdező kommentje:
Uh de jo, koszonom:)
2017. aug. 5. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!