B-s jogsi orvosi alkalmassági papír csak 1 példányban kaptam?
Nem sajnos, egy darab papírt kaptam a háziorvostól, nem elvágható, és az is rá van írva hogy vizsgált személy példánya meg az is hogy okmányiroda példánya így egymás alatt alul.
Szerintetek mit csináljak? A suliba adjak le fénymásolatot, az eredetit meg őrizzem meg majd az okmányirodának?
Az iskolának csak be kell mutatni, majd figyelj rá, hogy visszaadják.
Nekem még ilyen volt - alul látszik a szaggatott vonal ahol el kellett vágni:
Többfélét használnak.
Én, egy példányt kaptam: A. 3510-265/V/új.r.sz Pátria Nyomda Zrt. – (D 4758) nyomtatvány [link]
A képen látható felül, a nyomtatvány ismertetőjében, hogy „2 lapos garnitúra”. Egy példányt adnak, egy a tömbben marad.
Tavasszal, regionális foglalkozásegészségügyi központban végezték a vizsgálatot, biztos, hogy alkalmas nyomtatványt használnak.
Képzésnél, legkorábban, az elméleti vizsgára bocsátáshoz előírt az igazolás bemutatása. Ha úgy gondolják, készíthetnek róla másolatot. Arra valóban ügyelj, hogy visszakapd.
Az okmányirodában/kormányablakban nem felel meg fénymásolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!