Az etitant 8 nap alatt be tudom fejezni ha nagyon ráfekszek?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta tömegközlekedésben veszek részt, megvan a magamhoz való eszem is, illetve könnyen és gyorsan tanulok. Egyedüli hátrány a lustaságom, ami miatt idáig jutottam. 8 napom van vissza, viszont csak befejezni akarom ott, gyakorolni még máshol is tudok, csak egy papír kell róla, hogy megvan. Szerintetek sikerülhet?2017. júl. 23. 12:52
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy A2-es jogosítvány, nem tudom mennyire tér el az autótól.
2017. júl. 23. 12:52
2/4 anonim válasza:
Ha van napi néhány órád, akkor simán.
3/4 A kérdező kommentje:
Napi 5 órára gondoltam, vagy túl sokat hiszek, mármint nem annyira vészes ez, mint ahogy néhányan itt meghalnak tőle a neten? :D Eddig az első bekezdés felét kb megoldottam, ha jól emlékszek 3 van. 1-2 óra volt a fele, de gondolom később keményebbek jönnek.
2017. júl. 23. 13:19
4/4 anonim válasza:
Én C kategóriát 23, D kategóriát 13 óra alatt fejeztem be, elejétől a végéig. Szóval szerintem sima ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!