Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Romániában van rutinellenőrzés?

Romániában van rutinellenőrzés?

Figyelt kérdés

Megállított a rendőr, de mivel nem találtunk közös nyelvet, továbbengedett.

Traffipax nem volt sem állványon, sem kocsiban. De nem is mentem gyorsan, még a kocsi órája szerint sem, de GPS-szel mérve messze voltam a limittől.

Zárvonalátlépés, szabálytalan előzés, s más egyéb dolog sem jöhet szóba.

Sejtésem sincs, mit akart, de olyan nagy dolog nem lehetett, mert aránylag könnyen elengedett.

Pedig ha megnézni, nem egy de két hitelesített tűzoltókészülékem is, van, két elakadásjelző, egy friss, s egy régebbi kötszerdoboz, izzókészlet is duplán.

Rendszám is tiszta.

2017. júl. 10. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Van hát, hogyne lenne.
2017. júl. 10. 10:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Nálunk már nincs, csak amikor meghirdetett akció van. Ottani viszonyokban nem vagyok járatos. Ezért kérdeztem. Köszi.

Azért kicsit sajnálom, hogy nem tudom, mire lett volna kíváncsi.

2017. júl. 10. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Magyar rendszámmal voltál? Mert akkor gondolom csak szekálni akart, mert utálnak minket magyarokat...
2017. júl. 10. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Ahhoz túl könnyen feladta, hogy szekáljon. Bár nem kizárt, hogy ez volt a cél.
2017. júl. 10. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!