Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt a térképet jól határoltam be?

Ezt a térképet jól határoltam be?

Figyelt kérdés

Most a körülmények nem fontosak, de a rajz alapján próbálom behatárolni, hogy hol lehet a hely. Látszik, hogy az illető csak nagyjából rajzolt, megtaláltam a KFKI-t és a Magas u.-t is, de azért nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen "járok"-e, mert felette semmilyen gyermekvasutat, tv adót és XII. Eötvös utcát nem látok. Vagy már át lett nevezve az utca?

[link]

[link]

2017. jún. 20. 16:58
 1/5 A kérdező kommentje:
*ja és semmilyen Bérclejtő utcát nem mutat a rajz
2017. jún. 20. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
2017. jún. 20. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó helyen jársz.

[link]

Ezen a térképen talán könnyeben megtalálod a gyerekvasútat, az adótornyot és az Eötvös utcát.

2017. jún. 20. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy ezen a turistatérképen nem mutatja még a Bérclejtő utcát a Magas utcával párhuzamosan. Talán az később épült csak ki és még a régi változata van lerajzolva a térképnek?

Ennek ellenére az Eötvös utcát sehol sem látom továbbra sem.

2017. jún. 20. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy ezen a turistatérképen nem mutatja még a Bérclejtő utcát a Magas utcával párhuzamosan. Talán az később épült csak ki és még a régi változata van lerajzolva a térképnek?"

Pedig ott van az, csak szagatottal van jelölve.

A neve nincs kiírva, mert az egy keskeny földút.

Amúgy a 2000-es utcajegyzékben is szerepel már a Bérclejtő utca, szóval nem mostanában épült. Egyszerűen csak annyira jelentéktelen utca, hogy nem jelölték a térképen a nevét.

"Ennek ellenére az Eötvös utcát sehol sem látom továbbra sem."

Pedig az is rajta van. A Normafa és a Svábhegy fogaskerekű megálló között. Azon megy fel a 21-es busz.

Csak valószínűleg rossz helyen nézed, mert a térképed nagyon nem méretarányos, inkább a könnyen felismerhető helyeket jelölték rajta.

2017. jún. 20. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!