Az autópályától kb.600-800m-re mennyire lehet hallani a kocsikat?
Figyelt kérdés
Nyaralni mennénk, de a szállás elég közel esik az autópályához. Nem szeretném elrontani a pihenést azzal, hogy a pálya forgalmát hallgatom éjszaka. Valaki tud esetleg segíteni?
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. máj. 19. 12:05
1/5 anonim válasza:
Ha nincs zajfogó fal, akkor eléggé hallani. Ráadásul, ha nem légkondis szoba, és nyitott ablaknál akarnátok aludni, akkor szerintem zavaró is lesz. Meggondolandó. Persze van, akit egyáltalán nem zavar.
2/5 Harmoka válasza:
Éléggé. Egy ismerősünk költözött az M3-as közelébe Gödöllőn és én is meglepődtem amikor ott voltunk, hogy napközben, amikor más zajok is vannak akkor is milyen hangos a pálya zaja. Én biztos nem tudnék jól aludni, mert megszoktam, hogy előttünk az utcán nincs nagy forgalom.
3/5 anonim válasza:
Ha van zajfogó fal is hallani..
Még 2 kilóméterrel messzebb is ha sík a terep, a kamionok gumibúgásával nem tud mit kezdenni egyetlen zajfogó faj se..
4/5 anonim válasza:
Mi kb 2 Kmre-lakunk , és lehet hallani a monoton zúgást, még nyáron is, amikor a lombos növények szűrik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kár, pedig jó kis hely lenne, jó áron, de így megfontoljuk, hogy megéri-e.
2010. máj. 19. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!