Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autópályától kb.600-800m-re...

Az autópályától kb.600-800m-re mennyire lehet hallani a kocsikat?

Figyelt kérdés

Nyaralni mennénk, de a szállás elég közel esik az autópályához. Nem szeretném elrontani a pihenést azzal, hogy a pálya forgalmát hallgatom éjszaka. Valaki tud esetleg segíteni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. máj. 19. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs zajfogó fal, akkor eléggé hallani. Ráadásul, ha nem légkondis szoba, és nyitott ablaknál akarnátok aludni, akkor szerintem zavaró is lesz. Meggondolandó. Persze van, akit egyáltalán nem zavar.
2010. máj. 19. 12:17
 2/5 Harmoka ***** válasza:
Éléggé. Egy ismerősünk költözött az M3-as közelébe Gödöllőn és én is meglepődtem amikor ott voltunk, hogy napközben, amikor más zajok is vannak akkor is milyen hangos a pálya zaja. Én biztos nem tudnék jól aludni, mert megszoktam, hogy előttünk az utcán nincs nagy forgalom.
2010. máj. 19. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van zajfogó fal is hallani..

Még 2 kilóméterrel messzebb is ha sík a terep, a kamionok gumibúgásával nem tud mit kezdenni egyetlen zajfogó faj se..

2010. máj. 19. 12:50
 4/5 anonim válasza:
Mi kb 2 Kmre-lakunk , és lehet hallani a monoton zúgást, még nyáron is, amikor a lombos növények szűrik.
2010. máj. 19. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kár, pedig jó kis hely lenne, jó áron, de így megfontoljuk, hogy megéri-e.

2010. máj. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!