Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha megszereztem a jogsit de...

Ha megszereztem a jogsit de még nem érkezett meg lehet kerni ilyen helyettesítő papírt hogy vezethessek? Ha igen hol lehet kerni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 14:18
 1/10 anonim válasza:
100%
NEM LEHET!
2017. jún. 15. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Bármelyik rendőrnél kérhetsz.
2017. jún. 15. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. MINDEN NAP van legalább egy ilyen kérdés. De miért is? Ott van a kezedben egy papír, amit el kellene olvasni.

Rajta áll világosan, hogy NEM jogosít járműveztetésre. Elvégezted az általános iskolát, nem?

2017. jún. 15. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
igen lehet polgár jenő a hivatalban tud adni
2017. jún. 15. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasni nem szokták a papírt, ebből látszik, mert azon rajta van szándékosan és direkt az ilyen nyomorultak miatt, akik 18 évig ráértek várni, de pár hétre már képtelenek...Szánalmas.
2017. jún. 15. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most már várd meg mire megérkezik mert csak azzal lehet vezetni. Nem is értem miért nem lehet azt a pár hetet türelmesen kivárni, a friss jogsival annyira még úgysem tud senki vezetni hogy rögtön beüljön és menjen a vakvilágba. Értem én hogy lelkes vagy, de nincs helyettesítő papír főleg friss jogsinál. Ha már megvan az adott kategóriából és megújítás vagy elvesztés miatt kell újat igényelni akkor létezik helyettesítő papír, vagy ha további kategóriát tettél le és amiatt kell újat igényelni, de ott is az a módi hogy a régit addig megtarthatod ameddig nem lesz meg az új amit az okmányirodába kell leadnod és azzal együtt átveszed a másikat.

Nem is értem miért nem lehet megérteni hogy helyettesítő papír friss jogsinál nem létezik. Én amint letudtam a forgalmi vizsgát a vizsgabiztos annyit mondott hogy csak a plasztikkártyával lehet vezetni, tehát se az ő által kiadott papírral, se az okmányirodába kapott papírral nem vezethetek, és az okmányirodába is mondták amikor kezembe kaptam a papírt az igénylésről hogy azzal még nem vezethetek. Pedig tudtam jól a dolgot de ők már annyira megszokták hogy minden második ember ezt kérdezi hogy már automatikusan mondják.

2017. jún. 15. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyükben tuti kiadnám soron kívül az ilyen hülyegyerekeknek...

...20 ezerért.

Asszem pár napon belül meggazdagodnék.

2017. jún. 15. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
7-esnél a pont!
2017. jún. 15. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos pont az ilyen hülyegyerek nem fizetne egy extra fillért sem érte...
2017. jún. 15. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem. Amíg nincs meg a rózsaszín plasztik kártya addig nem vezethetsz.

Azoknak van ideiglenes papír akiknek már megvan a jogsi, van rózsaszín kártyájuk de már lejárt, így az újra várnak.

2017. jún. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!