Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A MOL kutaknál lévő parkoló a...

A MOL kutaknál lévő parkoló a MOL tulajdona, vagy közterület?

Figyelt kérdés

Munkahelyem messze van, muszály autóval járnom.Viszont nincs hol hagynom biztonságosan a kocsit. Munkahelyem mellett van egy MOL kút, sok üres parkolóhellyel, ide álltam be eddig. Most a kút főnöke szó szerint gorombán elzavart, hogy tilos itt parkolni, mit képzelek,elveszem a helyet azoktól, akik itt parkolnának stb. Elviteti a kocsimat, rendőrt hív, stb.Hetente rendszertelenül megálltam ott kb.20-30 órát, hétköznapokon.

Azóta figyelem, mindig van kb.10-12 üresen álló parkolóhely. Amúgy én mindig itt tankoltam,nem kevés pénzt itthagyva.Most jó messze tudok megállni, kb.10 percet sétálok a kocsitól a munkahelyemig és vissza, ráadásul nem valami biztonságos helyen parkolok.

Rendőr ismerős azt mondta, ha közterület, nem küldhetnek el. Ha a MOL magánterülete, akkor meg ki kéne táblázniuk.

Mit tudtok erről?

2017. jún. 14. 08:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 30IQ-s! Azért mert valaki nem tud valamit, nem biztos hogy ennyi az IQ-ja.Egyetemi professzor tanárom irtó nagy koponya volt, külföldre járt folyton előadásokat tartani, több nyelven beszélt, sok könyvet írt és sorolhatnám, de Ő maga nem szégyellte, hogy vannak az életben alapvetőnek számító dolgok, amiről fogalma sincs.

Az érzelmi intelligencia teszten te viszont nagyon alacsony pontszámot érnél el.

Nem is értem, az ide agresszívan beírók miért nem mennek boxolni, bírkózni, stb.hogy levezessék felgyülemlett feszültségüket? Talán azért, mert itt nem látja azt akinek ír? Ott meg szembe kell vele nézni?

2017. jún. 22. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!