Pesten hétvégén is sok autó közlekedik a belvárosban? Nehéz a haladás pl. szombat délelött?
Picit ellentmondanék az előttem hozzászólónak.
Valóban nagy dugóra nem kell számítani (ha csak épp nincs valami rendezvény miatt a fél belváros lezárva), de azért erős forgalom igenis akad.
Nyári időszakban már korábban kimerészkednek az emberek az utakra (biztos nagyobb a biztonságérzetük nappali fényben).
Saját évek óta tartó tapasztalat: vasárnap(!) én mindig reggel 6 körül gurulok a Hungárián szinte teljes hosszában. Őszi-téli időszakban fele annyi kocsi sincs, mint ahogy beköszönt a jó idő.
Délelőtt 9 körül egy "vidéki" forgalomhoz szokott személy (nem bántóan írom a "vidéki" jelzőt) meglepődhet, de pesti szemmel ez még valóban nem dugó.
Parkolás: a Hősök terén a nagy parkolóban bőven szokott hely lenni (ha nincs rendezvény, most nem néztem, épp lesz-e valami). A lényeg az, hogy félned nem kell tőle, de talán egy plusz 10-15 perccel érdemes kalkulálnod.
Pesten sose sima GPS-t használj, hanem a Waze okostelefon alkalmazást.
Elég ha akkor bekapcsolod, mikor beérsz pestre, mert pesten kívül hajlamos nem a legjobb útvonalon vinni.
Mivel a boltok 10 után nyitnak, 9-kor még többnyire nincs vészes forgalom, sőt ilyenkor még csak az éberebb csürhe indul meg az M7 irányába :)
Persze beleszaladhatsz balesetbe, de azért jó a Waze, mert az rögtön tudja, merre kell kerülni.
Ahogy írták, az 56-osok terén óriási ingyenes parkoló van. Onnan 5 perc séta a Hősők tere.
A Hősök terénél inkább ne keress helyet, az elég halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!