Kereskedő nem veszi vissza az autót amit kifizettem pedig súlyos "rejtett hibát" tapasztaltam, mit tudok tenni?
"Olajnyomás nincs"
Ezt nem tudom elhinni,mert ha igy volna 300km alatt mar rég besült volna a motor,illetve ezt a hibat a vasarlasnal is siman ki lehetett volna szurni ha mas nem abbol hogy vilagit a muszerfalon a poros olaj ikon!
"turbó nagy sebességnél (120 km/h fölött) nem tölt olyan mint egy nyugdíjas, "
Ha jol tudom a 90 lovas nem valtozo geometrias,de ettől függetlenül sem értem,hogy most addig megy rendesen de 120-nál vége vagy mi?!?a tobbi sebessegi fokozatban pörgetve milyen?
"féltengely ropog"
Ezt még akkor is kiszurom ha nem én vezetek!Ez a te figyelmetlenseged!
"akkumulátor zárlatos"
Barmelyik kocsival barmikor elofordulhat hogy beszarik az akksi!Ez kb olyan szintű dolog hogy kiég az izzó!
Summa summárum:eleve nagy hülyeseget csinaltal hogy te magad nem vezetted az autot!Valoszinuleg nem is ertesz hozzá,ezt biztos a kereskedő is észre vette aztan gondolta na itt a megfelelő balek azt úgy levesz mibt a nagykabátot!
Viszont a felsorolt dolgok közül(már ha egyaltalan tenyleg úhy van ahogy leírtad)egyik sem számít rejtett hibának!Legalabbis neked ezt elég nehét(értsd lehetetlen) lesz bizonyitanod!
Féltengely, akku kopó alkatrész = ez a te költséged.
Az olajnyomással meg lehet fogni a kereskedőt, mivel fél év szavatosságot kell vállalnia! Az alacsony olajnyom következtében az elektronika lehet hogy leszabályozza az autót, szóval ez lehet mellék hatás is.
Amit még holnap tegyél meg mindeképpen!!! Tértivevényes ajánlott levélben normális hangnemmel az olaj nyomás hibára, valamint a vészmódba történő átállásra hivatkozva, szólítsd fel a kereskedőt vásárolja vissza az autót. Ha ezzel megvagy irány egy ügyvéd, de végül is kezdheted ezzel is csak lehet sokat kell várnod mire bejutsz hozzá... és neked az idő nagyon fontos tényező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!