Le tud zuhanni a lift?
De légyszi komoly válaszokat írjatok, mert nagyon félek a liftben, most pedig az elkövetkezendő hetekben használnom kell.
Ha nem tud, akkor miért nem tud??
Én is félek a liftben, mert egyszer régen sikerült beszorulnom...megállt két emelet között.
Hogy le tud e szakadni...hát szerintem igen, nem ijesztgetés de így van...
Meg kell próbálni elvonatkoztatni tőle...(én dúdoltam magamban, szép dolgokra gondoltam.stb...)
Megszokható
Kicsi rá az esély mert nagyon sok biztonsági intézkedés van és gyakran ellenőrzik a lift műszaki állapotát. Azonban tényleg le tud szakadni ezért mennek a fontos emberek hidraulikus lifttel ez a hiba esetén csak szépen lassan leereszkedik. ha tudsz menj ilyennel bár ezek csak plázákban vagy üzletekben vannak panelben nincs ilyen.
Ne félj ennyire.
le tud szakadni de csak ha probléma van a lifttel..:D
nálunk egy lány liftezett azt megállt 1 órát kellet várnia míg ki tudták szedni onnan..
én inkább kerülőm a liftet..OO
mek lépcsőn..:D
22:32 és 22:34! Köszi, tényleg mondtok valamit!
22:40! Köszönöm! Ez így már elég megnyugtató.
Viszont még mindig rosszul vagyok a gondolattól, hogy holnap muszáj lesz beszállnom. :(:( Ráadásul egyedül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!