Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Le tud zuhanni a lift?

Le tud zuhanni a lift?

Figyelt kérdés

De légyszi komoly válaszokat írjatok, mert nagyon félek a liftben, most pedig az elkövetkezendő hetekben használnom kell.

Ha nem tud, akkor miért nem tud??

2010. máj. 16. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én is félek a liftben, mert egyszer régen sikerült beszorulnom...megállt két emelet között.

Hogy le tud e szakadni...hát szerintem igen, nem ijesztgetés de így van...

Meg kell próbálni elvonatkoztatni tőle...(én dúdoltam magamban, szép dolgokra gondoltam.stb...)

Megszokható

2010. máj. 16. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tud leszakadni!! Ne kell félni!! Mennyi olyan hírt hallottatok hogy leszakadt egy lift?
2010. máj. 16. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
A mostani modern liftek nem tudnak, mert van valami beékelődős biztosíték bennük, ami azonnal beakasztja, ha a tartókábel elszakad.
2010. máj. 16. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer anno filmben láttam,hogy lezuhant a lift,akkor nagyon paráztam utána beszállni a liftbe:S De sztem érvényes murphy törvénye,hogy ami felemelkedik,az le is tud zuhanni:D
2010. máj. 16. 22:34
 5/15 anonim ***** válasza:

Kicsi rá az esély mert nagyon sok biztonsági intézkedés van és gyakran ellenőrzik a lift műszaki állapotát. Azonban tényleg le tud szakadni ezért mennek a fontos emberek hidraulikus lifttel ez a hiba esetén csak szépen lassan leereszkedik. ha tudsz menj ilyennel bár ezek csak plázákban vagy üzletekben vannak panelben nincs ilyen.

Ne félj ennyire.

2010. máj. 16. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:

[link]

Egy kis kötelező olvasmány, hogy nyugodtan liftezz.;)

2010. máj. 16. 22:40
 7/15 anonim válasza:

le tud szakadni de csak ha probléma van a lifttel..:D

nálunk egy lány liftezett azt megállt 1 órát kellet várnia míg ki tudták szedni onnan..

én inkább kerülőm a liftet..OO

mek lépcsőn..:D

2010. máj. 16. 22:42
 8/15 A kérdező kommentje:

22:32 és 22:34! Köszi, tényleg mondtok valamit!

22:40! Köszönöm! Ez így már elég megnyugtató.

Viszont még mindig rosszul vagyok a gondolattól, hogy holnap muszáj lesz beszállnom. :(:( Ráadásul egyedül!!

2010. máj. 16. 22:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lépcsőzöl? Ahol lift van, ott lépcső is.
2010. máj. 16. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Magyar szabadalom védi lezuhanás ellen, még 1800-as évek beli találmány volt.
2010. máj. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!