Mit lehet tenni azzal a köcsög terepjáróssal aki azt élvezi hogy sáros időben tönkreteszi a környék földútjait?
Szólni próbáltál már neki?
Lehet, hogy nincs tisztában a következményekkel.
Ilyen kihalt földutakon én is szeretek "terepezni", de ha tudnám, hogy ezzel valakinek bosszúságot okozok,akkor természetesen keresnék más utat.
"A kérdező kommentje:
Úgy látom rossz fórumot választottam"
Hát ugy latszik....de őszintén mire szamitottal?Hogy itt majd emberedre akadsz akivel kedvetekre köcsögözhetitek az embert és ezzel helyreáll a lelki békéd?Főleg úgy hogy annyi vér nincs benned,hogy esetleg szoljal neki vagy ertelmesen elintezzetek,hanem rögtön az a lényeg,higy hogyan lehetne kicseszni vele!Mindezt úgy hogy a körülmények nem is tiszták...de szerintem számodra sem!Minden esetre jót röhögnék azon ha tenyleg kiderülne amit mar masok irtak,hogy magán terület az ahol "terepezik"
"Úgy látom rossz fórumot választottam."
Mert valaki nem osztja a véleményed?
Ugyanannyi joga van a terepjárósnak használni azt az utat mint bárki másnak, és mivel földút, nem kell csodálkozni rajta ha olyan amilyen. Legalább ott használja a terepjáróját ahova való, és ezért hibáztatni sem lehet.
Ha ez nem tetszik, ott vannak a bicikliutak, azokat nem használják se terepjárók, se traktorok.
"Esős időben csak a saját élvezete miatt megy arra valaki."
Miért pont arra akarsz biciklizni, a saját élvezeted miatt? Ugyanez a kategória.
Terepjáróm van földes úton lakok és sáros időben "tönlreteszem" az utat , de tudják a környék beliek , hogy ezzel nem tudok mit kezdeni , meg a környéken az offroad terepjáromon kìvül még 4 másik terepjáró van traktor meg itt lélen , nyáron ha jo az idő , ha nem . Vacak időben fát visz , jó időben meg ekézik .
Szomszédom egy kis suzukival jár , ő nem hisztizik miatta hogy szét csesszük a nagy kocsikkal az utat , tisztában kell lenni azzal , hogy ahol földes út van ott akad pár terepjárós környékbeli .
Mondta a szomszédom , hogy nem repes az örömtől , de nem idegeskedik maitta mert a fökdes út a külterületen ilyen . Van aki gyalog jár azt gumicsízma azt annyi .
Ha nem cseszi szét az utat senki a kedvedért akkor se fog ott tudni rendesen közlekedni se gyalog , se biciklivel mert el sülyedsz és az cipőd tiszta sár lesz .
Igaz nállunk összetartóak vagyunk a környéken . Télen az egyik családnál el fogyott a tüzelő , kicsit feljebb meg szolt az egyik ember , hogy mennyünk már segiteni mert kellene az egyik családnak a tüzelő , hajnalban már utánfutóval 2-en is kint voltuk a felajánlónál stil fűrészekkel és vágtuk a tüzifát . Nállam csináltam a kaputól a házig a bejárót jöttek segíteni a szomszédok . Itt nállunk mi akik terepjáróval járunk ahol tudunk segítünk a környékbelieknek .
Vegyék terepjárót azt akkor nem fog fájni hogy rossz az út .
Amig én a 20-30 centis sárban el megyek addig a széria személyautó nem fog végig menni itt . Nem kell ahoz terepjáró hogy szét mennyen az út .
Tanyavilág ilyen
Tudom jön a lepontozás , de nem izgat .
Aki tanyára költözik számoljon a sz.r ut viszonyokkal azt utánna költözzön ki az isten hátamögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!