Az oktató mennyire tudja felmérni, hogy vizsgaérett-e az ember és alkalmas-e?
Biztat és küldött vizsgázni nem olyan nagyon sok óra után, de atáblákat nem veszem észre, egy főúton már nem is figyelek annyira... Táblák mellett lazán el.
A forgalmi helyzeteket megoldanám, csak állítsuk meg az időt és legyen rá 2 percem.
Az oktató konkrétan az első óra után nagy pontossággal meg tudja becsülni, hogy képes vagy-e levizsgázni. Most tanulok C kategóriát, rutinpályán az első óra során mondta, hogy neki dolga van, én gyakoroljak csak! Mondtam, hogy nem bánnám, ha legalább még 1 körre beülne mellém. Azt mondja, ne aggódjak, ő figyelt az előbb és nem lesz gond.
Meg is lett a rutinvizsgám elsőre :)
Forgalmi vezetésnél meg 1 órát voltam eddig, és nagyon pocsékul ment: nem vettem észre a gyalogost, nem tudtam felmérni az autó gyorsulását (forgalomba becsatlakozásnál akadályoztam), sehol nem tudtam eldönteni, elférek-e, ilyenek. Szóval nagyon mazsola módon ment, amit tök cikinek éreztem 50000 km M és 200000 km B kategória balesetmentes után.
Mondtam is az ipsének, hogy szerintem elég pocsékul ment. Azt mondja, ne aggódjak, a vizsgára fel leszek készítve! Hát legyen igaza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!