Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A KRESZBEN mit fontos megtanul...

A KRESZBEN mit fontos megtanulni, mert szerintem tele van rizsával?

Figyelt kérdés

2017. máj. 16. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hátööö... mindent, hogy mikor milyen helyzetben hogyan kell reagálni, kinek van elsőbbsége, mit jelentenek a különböző táblák, stb. Ez nem rizsa, ezek konkrétan meghatározott dolgok.

Vagy te mit értesz rizsa alatt?

2017. máj. 16. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted ez csak rizsa kérlek még most hagyd abba a jogositvany megszerzeset!Köszi!
2017. máj. 16. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom neked még fel kell nőnöd ehhez a feladathoz!
2017. máj. 16. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Kövezzetek meg, de szerintem jogos a kérdező kérdése.

Például melyikőtök tudja, hogy mennyire nyúlhat hátra a rakomány vagy hogy mikor mehet 50-nel a biciklis?

Nem tudjátok? Akkor adjátok le a jogsitokat.

Ami a legfontosabb szerintem:

- Elsőbbségi helyzetek

- Úttípusok, útburkolati jelek, táblák.

- Jobbratartás!!!

- Hol lehet szabályosan parkolni

stb.

Ami még az elméleti vizsgára kell és fontos, azok a vezetéstechnikai és alapvető üzemeltetési kérdések.

A többi baromságot meg elég bemagolni a vizsgára és utána elfelejteni.

2017. máj. 16. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi rizsa nincs benne. Csak (majdnem) minden pontosan meg van fogalmazva jogi nyelvezettel.

Ha magyar nyelvű többszörösen összetett mondatok értelmezése nehézséget okoz, nem kéne erőltetni a jogosítvány megszerzését. A kérdésből az látszik, hogy túl sok információ zúdult rád, és frusztrál téged.

Nos, a gépjárművezetés tipikusan az a dolog, amikor folyamatosan információk zúdulnak rád, és neked folyamatosan mérlegelni és dönteni kell, többek között a "sok felesleges rizsa" alapján.

2017. máj. 16. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha vizsgán át akarsz menni, akkor minden kell.
2017. máj. 16. 12:44
 7/7 anonim válasza:
75%
ha át akarsz menni a vizsgán, akkor mindent sajnos. bármi fontos lehet. viszont segítek abban, amit nekem mások nem mondtak el, és emiatt kétszer is megbuktam: a szakoe.hu-n ha regisztrálsz, (és asszem azt állítod be, hogy online tanulás, vagy nem tudom már) vannak a valós tesztsorok, ez fog a vizsgán is szembejönni veled
2017. máj. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!