A fedélzeti kamerám leakad a melegtől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha folyamatosan éri a nap egyszerűen lefagy, próbáltam már nagy papírt tenni arra a részre ahol sütheti a napocska, de minden bizonnyal a rendőr megállítana egyértelműen zavar a kilátásban. Klímám sajna nincs szóval azt nem tudom odafújni. Ilyen 3-4 órát használom csak, vagyis vezetek. Télen nem volt gond, nem a kamera a hibás.2017. máj. 13. 13:53
1/7 anonim válasza:
Nem tudom hova szerelted fel, de ha a műszerfalon van, akkor próbáld meg a tetőre szerelni, valahova a tükörhöz, hogy ne érje közvetlen napfény.
2/7 A kérdező kommentje:
Visszapillantó tükör alatt van egy picivel, hogy a zsinór elférjen. Nem tudom már feljebb tenni.
2017. máj. 13. 18:12
3/7 anonim válasza:
Esetleg a jobbos napellenzőre nem lehetne rögzíteni?
4/7 A kérdező kommentje:
ferde lenne.... még a univerzális éjjeli fény szűrős napellenzőt vagy mit se tudom rátenni.
2017. máj. 13. 19:56
5/7 anonim válasza:
Akkor talán még a műszerfal jobb oldalára lehetne tenni és valamivel leárnyékolni. Több ötletem nincs.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. máj. 14. 09:44
7/7 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy a szélvédőre küldöd a szellőzést, még ha nem is klímás, a levegőhűtés szerintem segít majd rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!