Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikorra lesz kész kb. a jogsim?

Mikorra lesz kész kb. a jogsim?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma igényeltem a jogosítvány azt mondták durván 10-12nap mig megjön az sms hogy lehet érte menni.Azt szeretném kérdezni,hogy Pest környékén mostanában kinek hány nap volt?(friss kérdéseknél nem találtam)Én a 16.kerbe voltam.Köszi a válaszokat:)

2017. máj. 9. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"friss kérdéseknél nem találtam"

Ez csupan csak azert megmosolyogtato,mert minden heten alsó hangon van vagy 10ilyen kerdes,ahova egyesek még mindig veszik a faradtsagot,es leírjak a választ.......ugyhogy keress vissza ha ennyire érdekel!Bar azert mert másé megjött 8 nap alatt nem jelenti hogy a tied is meg fog

2017. máj. 9. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Reális az a 10-12 nap, de hamarabb megszokott jönni az sms... en hetfon igenyeltem, penteken atvehettem....

Bar en videki vagyok, es nagy kategoria volt.

2017. máj. 9. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy megint csak ez lesz.Csak tudnám milyen értelmi fogyatékos kérdést tettem fel amire mindenféle beszólogatással lehet csak válaszolni!Mimdig ez van bármit kérdezek csak idéztek a kérdésből válasz meg aligha van valami.De!Ha csak igy tudtok válaszolni inkább ne is írjatok semmit.Pörgessetek át rajta és helló.Majd esetleg más megírja a sajátos tapasztalatát ezzel kapcsolatban.
2017. máj. 9. 15:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Második köszönöm:)
2017. máj. 9. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:
En 10. keruletben igenyeltem meg egy eve, es 3 nap elteltevel kuldtek is az sms-t. elsore nem ertettem hogy mi az isten, de 4 nap utan tenyleg kezhez is kaptam.
2017. máj. 9. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha érte mész, azaz a kormányablakba/okmányirodába kérted, akkor csak 8 napot mondhattak, mert több mint egy éve ennyi az ügyintézési ideje. És, tartják is. Nemigen van késés, „sietés” inkább. [link]

Postázás esetén jön hozzá néhány nap, különösen a kézbesítő-hiányos területeken.

2017. máj. 9. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:

"Tudtam hogy megint csak ez lesz.Csak tudnám milyen értelmi fogyatékos kérdést tettem fel amire mindenféle beszólogatással lehet csak válaszolni"

mitől ilyen agresszívek ezek a csíra 18 éves páwagyerekek????

2017. máj. 9. 20:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó! Az a csíra páwagyerek leírásod szerint 27/L és van egy 5 éves gyerekem.Tudod ki a csíra!!!!
2017. máj. 10. 04:25
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
27évesen nemtudsz keresőt használni? Mondjuk az 5éves gyereked már lehet tud,kérd meg hátha megtanít használni.
2017. máj. 10. 13:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer leírom.2016.04.hónál korábbi kérdést nem találtam!!!!!!és azért gyakorikérdések az oldal neve mert gyakran feltett kérdéseket tartalmaz!Ha annyira okos vagy linkelj nekem friss kérdést.Tuti nem lesz.Ha mégis akkor te Genius vagy mert biztos mindig ezt az oldalt bújod.De amugy azt is leírtam ha nem tetszik a kérdés pörgess tovább:)
2017. máj. 10. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!