Mikorra lesz kész kb. a jogsim?
"friss kérdéseknél nem találtam"
Ez csupan csak azert megmosolyogtato,mert minden heten alsó hangon van vagy 10ilyen kerdes,ahova egyesek még mindig veszik a faradtsagot,es leírjak a választ.......ugyhogy keress vissza ha ennyire érdekel!Bar azert mert másé megjött 8 nap alatt nem jelenti hogy a tied is meg fog
Reális az a 10-12 nap, de hamarabb megszokott jönni az sms... en hetfon igenyeltem, penteken atvehettem....
Bar en videki vagyok, es nagy kategoria volt.
Ha érte mész, azaz a kormányablakba/okmányirodába kérted, akkor csak 8 napot mondhattak, mert több mint egy éve ennyi az ügyintézési ideje. És, tartják is. Nemigen van késés, „sietés” inkább. [link]
Postázás esetén jön hozzá néhány nap, különösen a kézbesítő-hiányos területeken.
"Tudtam hogy megint csak ez lesz.Csak tudnám milyen értelmi fogyatékos kérdést tettem fel amire mindenféle beszólogatással lehet csak válaszolni"
mitől ilyen agresszívek ezek a csíra 18 éves páwagyerekek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!