Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sós! Aki tud segít?

Sós! Aki tud segít?

Figyelt kérdés
Már 2x meg buktam a városin, mert annyira izgulok, hogy már el indulaskor le fullad az autó :( van valakinek valami tuti ötlete, hogy ne izguljak ennyire?
2017. ápr. 22. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk tanulj meg vezetni....

Ha izgulsz, én is megbutatnálak.... mi van ha egy kereszteződés közepèn csinàlsz hülyeséget és kinyírsz valakit?

A vezetési tudáshoz a magabiztossag is hozzá tartozik.

Amíg aagabiztosság nincs meg, ne vezess.

2017. ápr. 22. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

1-es! Én naponta vezetek és mégis félek, izgulok pedig már lassan 2 éve van jogsim.

Tuti tipp, hogy ne a vizsgára koncentrálj hanem az aktuális szituációra, ne érdekeljen, hogy vannak utasaid. Nekem elsőre sikerült úgy, hogy annyira remegett a lábam, hogy rázkódott a kocsi, de aztán elkezdtem magamba beszélni és jó lett, azon járt az eszem, hogy hogy a francba fogom megcsinálni a következő szintet a Brothers in Arms-ba, pedig már vagy 15-szőr végigvittem, mégis arra gondoltam. :) és néha hangosan is.

Sok sikert! Balesetmentes közlekedést!

2017. ápr. 22. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát 2es, neked sem adtam volna így jogsit...

Ha fèlsz, nem tudsz higgadtan és gyorsan reagálni váratlan helyzetekre....

Csak remélni tudom h nem fogsz megölni senkit..

2017. ápr. 22. 22:23
 4/9 A kérdező kommentje:
2Es köszönöm a jó tanácsot! :) 1,3as! Nem félek a vezetstől egyáltalán!!!!! Csak izgulok, hogy most vajon meg bukok e vagy sem? ! Azon jár az agyam, hogy ha meg bukok akkor újabb 40.000ft lesz az, hogy újra vizsgázzak
2017. ápr. 22. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
És pont ez az, amíg nem tudsz 100%ig magabiztosan odakoncentrálni, addig nem tudsz vezetni.
2017. ápr. 22. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi kerül 40.000-be a vizsgában...?

Tipikusan az a balek vagy akit lelehet húzni, és még a végén jogsid sem lesz, legalábbis így remélem, hogy nem lesz.... rengeteg baleset van, pont azért mert azok is kapnak jogsit, akik félnek amikor volán mögé ülnek...

Sok ember hal azért meg az utakon.... és általában mindig az ártatlan.

2017. ápr. 22. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
+órák + vizsgadíj= 40000
2017. ápr. 22. 23:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ismételten arra válaszoltál amit nén kérdeztem 😅 22 éves lány vagyok és azért izgulok , mert az oktató mindig el mondja, hogy ez a vb is nagyon szigorú és bla bla... Még egyszer el mondom! Hátha még érted! ?!? NEM FÉLEK A VEZETSTŐL!
2017. ápr. 23. 06:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy azoknak magyarázhatod, akinek több éve megvan több kategóriából. Ha nem félnél, és.minden fas za lenne ment volna elsőre is....

Pluszbam ha már a vizsga elött azon parázól hogy újra ki kell fizetni 40.000.ft-ot akkor el se indulj... :)

Izgulás természetes, de attól nem szoktak bukdácsolni. Esetleg másik sulinál kellene probálkozni, ahol az oktató nem stresszel.még pluszba.

2017. ápr. 23. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!