Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek a fehér autóból...

Szerintetek a fehér autóból traffiztak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tegnap mentem autóúton és megláttam a 60-as táblát, mire észleltem már előzni akartak, én hülye beletapostam a fékbe nehogy lekapjon a műszer, kb. 80-al mentem 60-as táblánál, az 30 ezer bírság.... Szerintetek mértek abból az autóból ami bal oldalt van a földúton?

2017. ápr. 17. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha traffiznak akkor közvetlen az út szélén állnak.
2017. ápr. 17. 16:42
 2/9 A kérdező kommentje:
bárhogyan közelítek semmit nem látok, amikor lementem mellette a naptól nem láttam semmit.
2017. ápr. 17. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek. Nem is látszik a rendszámtábla a szalagkorláttól.
2017. ápr. 17. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mi az ördögöt csináltál, hogy nem "észlelted" idpben a sebességkorlátozó táblát? A kukiddal játszottál? Legközelebb a stop táblát nem fogod észlelni, vagy az előtted tekerő kerékpárost?

Ne fossál, az biztos nem traffipax volt.

2017. ápr. 17. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:

A magyar rendőrök így nem mérnek, főleg hogy a szalagkorlát a rendszám magasságában van.

Ausztriában el tudom képzelni, mert ott kihajol a rendőr az ablakán a kocsinak a kézikészülékkel és kész.

2017. ápr. 17. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Uhh, ha egy mező közepén parkoló autótól így parázol, akkor neked minden egyes autózás egy hatalmas stressz lehet...
2017. ápr. 17. 18:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Hatos! Igazad van! :) 70 km vezetés után úgy alszok mint a bunda. Annyira fáradt leszek.
2017. ápr. 17. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért remélem csak valamelyik családtagodat ölöd meg alvás közben.
2017. ápr. 17. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok alvajáró és pszichológusom azt mondta, hogy még szociopata sem vagyok. Senkit még egy pókot sem ölnék meg. Vagy arra gondolsz, hogy alszok vezetés közben? NEM, dehogy csak arra akartam utalni, hogy ha számomra sok km-t vezetek elfáradok a nap végére és jobban tudok aludni mintha nem vezettem volna. Még gyakorlatlan vagyok, és fáradékony, nem szokta még meg a ici pici szervezetem ,hogy 1.5 éve vezetek. És nincs alvási apnoe-m. Teljesen egészséges vagyok. Évente járok vizsgálatokra magam megnyugtatása miatt. :)
2017. ápr. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!