Hol van a 8as főúton a 72-75ös kilóméterszelvény? Esetleg hol tudok ennek utánanézni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 10:40
1/6 anonim válasza:
Talán az utvonalterv.hu-n szerintem meg tudod nézni. Az a lényeg, hogy a 8-as főút az egyetlen 1 számjegyú út, aminek nem Bp-en van a 0 km szelvénye (hanem Sz.fehérváron).
3/6 anonim válasza:
15:43-tól
és a Google Maps konkrétan hol mutatja ezt ?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A google volt a nyerő, bár nekem nem sikerült vele megtalálnom, csak a barátomnak. De egyébként az első is jó ötlet, csak nem volt türelmem lemérni térképen a távolságot. :)
2010. máj. 13. 19:27
5/6 anonim válasza:
Balatonfüzfő fele...Litér, Balatonfüzfő-Füzfőgyártelep...ha minden igaz...ha nem akkor tévedtem xD
6/6 anonim válasza:
Az [link] oldalon látható jól: a legnagyobb nagyításnál.
A "Helyazonosítás" bekapcsolásával láthatók a koordináták is.
A 8-as út 74. és 75. km-ei majdnem pontosan fogják közre Városlőd két északi nyúlványát.
A 8-as út GPS koordinátái( északi szélesség és keleti hosszúság):
72. km: 47° 8' 35.326" és 17° 41' 4.398"
75. km: 47° 9' 10.631" és 17° 38' 53.695"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!