Waberers, egyéb szállítók szoktak kamionokat küldeni a keleti régióba, főleg Ukrajnába, Oroszországba?
Ha igen, mennyire necces arrafelé vezetni?
Gondolom, egy kis orosztudás nem árt.
A Waberer's egy időben próbálkozott, nem tudom ma járnak - e ruszkiba. Ma már aránylag kevés cég jár, én a Hunlandnál dolgoztam egy ideig akkor voltam arra.
Igen, figyelni kell, mert azok az orosz videók amiket látni lehet valósak, nem sok túlzás van bennük.
A nyelvtudás sosem haszontalan, kell arrafelé egy jó adag csibészség.
Élőállatszállítás, hűtőkocsi?
Olvastam, h a Hunlandnál még állatkísérők is vannak, akik az utazás alatt gondozzák a jószágokat, mondjuk ez lehet, nem kamionon van.
Állatossal voltam. A "gondozókat" úgy hívják, hogy sofőrök. Az élőállatos fuvarok általában kétfősek.
Elég összetett dolog, itatás, pihentetés. Elég hajtós, kemény meló.
ez hülyeség, a Waberers nem keletezik ... Akármelyik franchise-t megkérdezed az összes azt mondja hogy balkánt nem járnak. Román esetleg de az is nagyon ritka. Gartneresek járkálnak kifelé, a hűtősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!