Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Külföldön 7,5 tonnással...

Szoragy kérdése:

Külföldön 7,5 tonnással milyen a munka?

Figyelt kérdés

volna egy lehetöség export import körfuvarra 7,5tonnás teherautoval. viszonylag jo pénzt adnának. havi250netto.

nem nagyon voltam még nemzetköziben ezért érdekelne pár dolog.

azokat is olyan gyakran kiszedi a controllos?

ha pihenöidöt kell tölteni egy parkoloban akkor beállhatok a nagyok közé,vagy elzavarnak?

jol tudom hogy a tilalmak nem vonatkoznak rá?mármint a kamionstopp.meg a hétvégi tilalmak.

érdeklne minden info,minden tanács ezzel a munkával kapcsolatban.

pl érdemes e eurot váltani 4-5 napos kintlétre,vagy jo a kártya

7,5tonnással be lehet menni a legtöbb bevásárloközponthoz,vagy inkább itthonrol vigyek mindent?

stb.

#kamion #5tonna
2017. ápr. 3. 09:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a közlekedési tilalmak nem vonatkoznak a 7,to alatti kocsikra. Nem zavarnak el. Sok helyen olyan kevés a parkoló, örülsz, ha kiskocsival meg tudsz állni vhogy. Kontrollos nem válogat, bárkit kivehet. Az osztrák sokszor pont a kisebbekre kíváncsi, hogy nem nehezebbek-e a megengedettnél. Nyugaton kártyával mindent el tudsz intézni, de vésztartaléknak jó, ha van nálad cash, ne akkor kelljen kapkodni, ha gond van. Én a legtöbb dolgot kint veszem meg, sok dolog olcsóbb is, mint itthon. Pl. a húsáru, kenyér drágább, de jelentős minőségbeli eltérések tapasztalhatók. Van, aki mindent itthonról visz, és egy hétig rágja uazt a kenyeret. Ízlése és pofonok... Majd kitapasztalod. 7,5-össel könnyebben meg tudsz állni boltoknál.
2017. ápr. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!