Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb autósiskola Győrben? Miért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 16:38
 1/5 anonim válasza:
Szücsi Autósiskola!!! Nagyon rendesek és segítőkészek. Családias hangulat, neked akarják a legjobbat és nem a pénzre megy ki, mint sok helyen!
2010. máj. 12. 22:45
 2/5 anonim válasza:

A Bilux-ot semmiképp nem ajánlom. Nekem az oktatóm plusz 10 órát "írt elő", és az meg 3000 ft/óra :S Nagyon a pénzre megy ki, és állandóan azon siránkoznak, hogy "jaj, vigyázz az autóra, ne fullaszd le... stb.. ".

Ismerőseim az ATI-ra esküsznek :)

2010. máj. 27. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én viszont ajánlom a Biluxot! Az elméletet és a gyakorlatot más oktatta, de mindkettőről nagyon pozitív véleményem van. A gyakorlat úgy kezdődött, hogy előre megbeszélt helyen találkoztunk az oktatóval. Beültem, elmentünk a rutinpályára (kb. 1 km-re volt). Egyszer végigment, megmutatta mit és hogyan kell csinálni, és helyet cseréltünk. Ha esetleg lefulladt, nem kiabált, nem volt ideges. Miután letelt az időnk, megdicsért (!), és mondta, hogy kitesz a pályaudvaron, ha nekem az jó. Meg is álltam a pálya szélén, hogy helyet cseréljünk DE azt mondta, hogy "ha a te órád megy, miért én vezessek? Menjünk nyugodtan, itt vagyok, segítek ha kell." Soha egy hangos szót nem hallottam tőle, ha csúcsforgalomban fulladt le, akkor is "semmi gond, indítsd újra". Nekem semmi plusz órát nem kellett csinálni, minden összeg stimmelt és az oktató nem sajnálta a benzint. Nem a legolcsóbb, de nagyon jól megtanultam vezetni. :)
2010. jún. 2. 19:54
 4/5 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Tényleg nagyon rendesek a Biluxban.

Mikor végeztél és milyen autón tanultál? :)

2010. jún. 3. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

2008-ban és Opel Asta H-n. Nagyon jó autó.

19:54 voltam

2010. jún. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!