Ha az autón a szélvédőket le szeretné sötétíteni, arról kell valami igazolás, vagy csak simán felrakhatom rá a fóliát? Vagy szakembernek kell? Értitek mit szeretnék kérdezni!
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 15:43
1/6 anonim válasza:
A szélvédöket nem szabad lesötétiteni, se otthon, se máshol - csak akkor megengedett, ha az autó gyárilag úgy készült, egyébként tilos.
2/6 anonim válasza:
én ugy tom h egy bizonyos %-ig le lehet sötétiteni a szélvédöket de azt is ugy hogy ha szakembernél teszed és ö ad rola igazolást h ennyi%-os a szélvédö
am nem hinném hogy ha nem lehetne sötétiteni h annyi kocsi le lenne és most nem csak a gazdagokra mega fiatalokra gondolok mert elég sok családnál lehet látni
3/6 anonim válasza:
Százalékban van meghatározva, hogy melyiket mennyire lehet. A százalék a fényáteresztésre vonatkozik. Ha jól tudom az elsőt nem lehet, a hátsót minimálisan.
4/6 anonim válasza:
Anyós oldal, vezető oldal, első szélvédő nem. Egyébként lefóliázhatod ezeket is, csak baromi nehéz eltávolítani, ha közlik, hogy bevonják a műszakidat. Műszaki vizsgára például így el se indulj.
5/6 anonim válasza:
Két hátsó oldalsót lesötétítheted, nekem simán átengedték a műszakin, már a második autót. (Mielőtt valaki elkezd kombinálni, nem fizettem le senkit.)
6/6 anonim válasza:
Hátsó 2 oldalablakot ill. a hátsó ablakot(40%) lehet sötétíteni. Igazolást ott adnak ahol csináltattad. Szélvédőt csak a lehajtott napellenző vonaláig lehet sötétíteni max 40%-os fóliával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!