Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 3 autóval megyünk Erdélybe,...

3 autóval megyünk Erdélybe, szeretnék walkie talkie t venni 3 részest. Van errelehetőség?

Figyelt kérdés

2017. márc. 10. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Van.
2017. márc. 10. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
és
2017. márc. 10. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
bővebben
2017. márc. 10. 20:34
 4/7 Alex Fly ***** válasza:

Vesztek 3 PMR-t. A komolyabbak hatótávolsága ideálisökörülmények között elérheti a 8 km-t is. Beállítotokörajtuköegy egyébként nem használt csatornát és kész.

Európában ezekhez nem kell adóengedély.

2017. márc. 10. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha családdal megyünk mi is használunk walkie talkie-t, príma ötlet. Bármelyik elektronikai áruházba kapsz ilyet, bár én 100km-t utaztam érte, kettes csomagolású volt, gondolom jó ha veszel kettő 2-est és beállítod őket ugyan arra a frekire. De ezt az eladó elmondja, sőt ki is próbálhatod. Ja és, ne gagyi elemet vegyél bele, egyszer pont lemerülőbe volt amikor eltévedtem és csak pittyegett és pont nem nálam volt a gps... mondjuk azóta már van nekem is, de...
2017. márc. 10. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk ilyet használni, nagyon hasznos, és a jobb fajtáknak nagy a hatótávolsága.
2017. márc. 10. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:
AVMTLKR T 50 es jó erre a célra?
2017. júl. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!