Tarthatnék Lovat és járhatnák is vele?
Meguntam, hogy folyton piszkálnak az osztálytársaim és a tanáraim azért mert autóval járok, és még a fizető parkolókat is mindig megszívom. Arra gondoltam veszek egy Lovat és Vele fogok közlekedni.
Városba szabad? Belvárosba lakom, istállónak lenne hely az udvarba, kajája és vize is lenne.
Tényleg komolyan gondolom.

"Városba, Belvárosba, udvarba, rádióba"
Ellopták az "n" betűdet? Kölyök koromban aki így beszélt, arra azt mondtuk: Mekkora paraszt!
Vehetsz lovat.
Mellesleg a lótartás kicsivel több időt és pénzt emészt fel, mint az autó. No meg kicsivel több ürüléket kellene felszedned, mint egy kutya után.

Azt hiszitek viccelek, 18 vagyok C jogsit akartam letenni a nyáron és Ifával járni. Nem mertem elkezdeni a C-t mert a vizsgabiztosok nem szeretik az új rendeletet miszerint C-t 18 évesen már letehetsz. Szerintük felelőtlenség és csak a nagyon profikat engedik át... mindegy...
Igen, nem tudom hol tartani a Pacit... itt bukott el a történet. Amúgy meg, nem hallom, hogy mikor ba és ban... bocs.
Folyton beszólogatnak az osztálytársak, hogy autóval járok... egyszer meg is fenyegettek, hogy kilyukasszák a gumim, na azóta váltogatom az autókat, így nem tudják melyik az enyém.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!