Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tarthatnék Lovat és járhatnák...

Tarthatnék Lovat és járhatnák is vele?

Figyelt kérdés

Meguntam, hogy folyton piszkálnak az osztálytársaim és a tanáraim azért mert autóval járok, és még a fizető parkolókat is mindig megszívom. Arra gondoltam veszek egy Lovat és Vele fogok közlekedni.

Városba szabad? Belvárosba lakom, istállónak lenne hely az udvarba, kajája és vize is lenne.

Tényleg komolyan gondolom.

2017. febr. 27. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Mondták egyszer a rádióba, hogy a srác Lóval ment valami díjátadóra és nem kellett különösebb dolog neki...
2017. febr. 27. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
hahaha. nem, belvárosban nem tarthatsz haszonállatot (99%-ban) de még falun is csak jól meghatározott módon.. a közlekedés pedig végképp nem.
2017. febr. 27. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:

"Városba, Belvárosba, udvarba, rádióba"

Ellopták az "n" betűdet? Kölyök koromban aki így beszélt, arra azt mondtuk: Mekkora paraszt!

Vehetsz lovat.

Mellesleg a lótartás kicsivel több időt és pénzt emészt fel, mint az autó. No meg kicsivel több ürüléket kellene felszedned, mint egy kutya után.

2017. febr. 27. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hatalmas forma vagy, ha bevállalnád :D A gond ott van, hogy amíg suliban vagy, hol fogod tartani a lovat? :P
2017. febr. 27. 17:53
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Szerintem járjál busszal. Sokkal menőbb. Persze nehezebb vele parkolóhelyet találni.
2017. febr. 27. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Azt hiszitek viccelek, 18 vagyok C jogsit akartam letenni a nyáron és Ifával járni. Nem mertem elkezdeni a C-t mert a vizsgabiztosok nem szeretik az új rendeletet miszerint C-t 18 évesen már letehetsz. Szerintük felelőtlenség és csak a nagyon profikat engedik át... mindegy...

Igen, nem tudom hol tartani a Pacit... itt bukott el a történet. Amúgy meg, nem hallom, hogy mikor ba és ban... bocs.

Folyton beszólogatnak az osztálytársak, hogy autóval járok... egyszer meg is fenyegettek, hogy kilyukasszák a gumim, na azóta váltogatom az autókat, így nem tudják melyik az enyém.

2017. febr. 27. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
A ló jó ötlet. A közlekedés veszélyes üzem, nem árt, ha legalább valakinek van esze. Ha lóval közlekedsz, akkor ez kipipálva, autóval nem biztos...
2017. febr. 27. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Közlekedj így :) Nagyon menő leszel :)

2017. márc. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!