Március végén megyek Angliába egy hétre. Mik azok a dolgok amiket mindenképpen vigyek?
Túró rudi.
Komolyra fordítva a szót:
- iratok: személyi, EU-s kártya, vagy balesetbiztosítás, telefontöltő, telefon
- ruha (meleg, egy hétre való)
- esőkabát (itt legalábbis, hogy meleg van, naponta esik - Svájc, bár Anglia is hasonló lehet), vízhatlan cipő
- tisztálkodószerek: tusi, deo, sampon, fogkefe, fogrém
- betét, tampon, ragtapasz
- láz-, és fájdalomcsillapító
Hármas :D Már egy perce itt röhögök.
Vaníliás karika, Pilóta keksz, Nógrádi ropi... nasit vigyél, hátha szar lesz a kaja, legalább valamit tudj enni. :)
Röhöghetsz, hetes, de nekem anno, mikor voltam ott, ez jelentette a legnagyobb problémát. :-)
Következő alkalommal már feltankoltam. Vittem magammal az egyéb hazaiak mellett erőspaprikát, és pálinkát is, amit egy munka utáni kötetlen csapatépítés alkalmával meg is kóstoltattam az ottani "őslakos" kollégáimmal. Páran azt hitték, meg akarom mérgezni őket. :-)
Na persze, a sok híg leves, meg sótlan hús után nem csoda...
Tényleg nagyon rosszul főznek. Nálunk a melóban jár főtt kaja, de az első hónapokban az otthon készített szendvicseimen éltem, majd fokozatosan hozzászoktam.
Túró rudit tényleg hozhatsz, megköszönném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!