Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni ha a...

Mit lehet csinálni ha a szüleim nem engedik, hogy normálisan haladjak autóúton, főúton? Már unom, hogy 70-el kell mennem mert bármikor kijöhet elém valami?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 14 hónapja vezetek, lassan kezdek belejönni a vezetésbe, eddig olyan 10-12 ezer km-t mentem csak városba. Ha vidékre kellett mennem, egyedül mentem mindig, mert úgy gyorsabb. De utóbbi időben én lettem a sofőr. Minap kellett mennem ismét vidékre , de a szüleimmel. A következőket hallgattam. Első szitu, vasúti átjáró előtt lassítok, már megszokásból borzasztó minőségű az átjáró ezért 40-el 3-ba szoktam átmenni rajta, azt hallgatom közben, hogy " hihetetlen milyen lassú van, aztán csodálkozól ha ledudálnak, vagy túl közel jönnek mert lassú vagy" aztán a másik, 90-es tábla, főút... 90-el haladok, erre " ne menjél ilyen gyorsan a hülye is tudja nyomni a gázt, mi van ha valami elénk jön"

Ha egyedül vagyok, általában főúton 100-al szoktam menni, mert akkor nem erőlködik a motor, érzem, hogy jobb mint 90-el, sokat nem jelent az a +10, de megszoktam...

Lassan ott tartok, hogy nem viszek senkit, mert beleszólnak a "munkámba". NORMÁLIS EZ?

18/ fiú.

2017. febr. 19. 10:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amikor kezdő voltam, apám nem szólt bele soha, csak a legvégén adott (egyébként valóban hasznos) tanácsokat. Pl. 30 km után kiszállt és közölte: "Nagyon ritkán nézel a tükörbe! Sokkal gyakrabban kell, erre figyelj oda!"

De valóban aranyszabály: Kuka utas, vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe :)

2017. febr. 19. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!