Mivel lehet ki polirozni?
Figyelt kérdés
vettem 1 simsont mivel lehetne nagyon fényesre kipolirozni a blokkot ? vallami házi praktika ??2010. máj. 7. 20:02
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm de még jöhet :D
2010. máj. 7. 20:13
3/7 anonim válasza:
Szia.Végre egy simsonos.Nem csak én vagyok itt simós:)Én políroztam a blokkom.Vegyél motoros vagy autós boltban rongy korongot és polír pasztát.Pörgeted a korongot és nyomod hozzá a pasztát.Nemtudom hogy milyen blokkod van de nekem endúró van és a blokkdekniket érdemes leszedni.ha teljes blokkot polírozod akkor érdemes részekre bontani.Deknik,hengerfej stb.Készülj rá hogy mocskos meló:D És ha ezzel kész vagy, mehet rá 1 réteg fényes lakk.Megmondod autós boltban hogy blokkot políroztad és hogy azt kell fikszálni.Tudni fogják.Évente egyszer érdemes átpolírozni mert a naptól stb kifakul.ja és azt elfelejtettem hogy a korongot fúróba rakd be mert könyebb vele dolgozni.A paszta,a korong,a lakk kijön 3000 forintból.remélem segítettem.
4/7 anonim válasza:
lehet alura polírpasztát venni, de semmi értelme szarakodni ezekkel a szemetekkel, úgyis pár héten belül bemattul ha meg lefested akkor még ótvarabb mikor pattog meg karcolódik.
Amúgy meg a karburátor beteríti mocsokkal a fél blokkot, szóval semmi értelme sokat szarakodni vele.
5/7 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat majd valami lessz :D
2010. máj. 8. 12:53
6/7 anonim válasza:
nekem van túlfolyócső a karbin és a tömítések is jók.nem taknyol ki.meg ha lelakkozod az jó egy évig vagy tovább is.
7/7 anonim válasza:
Tudom hogy régi a kérdés,de a válaszom még lehet hasznos.1 darab rongy,legyen kicsit nedves,és homokkal,vagy marosi homokkal fényesítsd ki a blokkot,ki süti a szemed a csillogó fénye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!