Nyíregyházi Rutin autósiskola oktatóival tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ha valaki itt tanult vezetni, meg tudná mondani, ki volt a gyakorlati oktatója és milyen volt? Kit érdemes választani?2017. febr. 6. 23:28
1/5 anonim válasza:
Szia! Az oktatóm Lippai László volt, nagyon kedves és korrekt oktató volt, elsőre át mentem.
2/5 anonim válasza:
Haverom Bánszki Jánosnál tanult. Nem a legjobb oktató elmondása szerint. Lebszni, szidni tudott, de helyeselni vagy dicsérni nem. De legalább elsőre átment nála
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha még valakinek jól jön az infó, haverom Gábor Zsoltnál tanult. Aszonta rendes, türelmes, és elsőre átment nála
4/5 anonim válasza:
Én Mosolygó Tibornál voltam, nem ajánlom. Jó ha a fele meg volt tartva az óráknak. Vizsgaútvonalról szó se volt, éppen oda mentünk amerre dolga volt. Óráról késett 10-15 percet, majd még kb 5 perc, amíg kitöltöttük a jelenlétit, aztán kb 20 perc késéssel elindultunk. Elvezettem a boltba, bement, vártam rá 10 percet. Ezt egy (dubla)órán kb 3x eljátszotta. Jó esetben kéthetente tudtam járni vezetni, rosszabb esetben havi 1x.
Amúgy általában kedves volt meg türelmes, de ennyi pozitívuma volt.
5/5 anonim válasza:
Ja most látom, hogy 2017-es a kérdés. Na mindegy, hátha valaki olvassa még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!