Autómba központi zár van riasztóval. Miért csinálja állandósult problémaként, hogy bezárom távirányítóval, bezárja az autót és gondolom aktiválná a riasztót, kb.2 másodpercig riaszt az autó?
Figyelt kérdés
Utána riasztást abbahagyja, kocsi zárva.marad.
Nyitásnál ugyanez. Mintha rögtön fel akarnák törni, vagy valahol szakadás lehet és jelzi?
Az autóriasztó gepard, de nem találtam infót ilyesmiről, szervíz elött próbáltam volna utánanézni
2017. febr. 4. 07:50
1/2 anonim válasza:
Nekünk nem lehetett lezárni vagy kinyitni, vagy csak egy ajtót. Aztán nem indult be az autó. Új akumulátor és minden rendben lett. Ez volt 5 éve, megint kezdi
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem szinte új akksim van :/ koszi a választ
2017. febr. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!